youtube

sâmbătă, 14 decembrie 2019

Navigând în siguranță – de Nicolae.Geantă


Dinu, un tânăr devotat pentru lucrarea lui Dumnezeu, fost elev al meu, mi-a trimis într-o zi o istorioară despre marinari. În vremurile trecute, când o corabie se îndrepta spre port, unul dintre marinari sărea în apă și înota până la mal trăgând după el o frânghie. Apoi căuta o stâncă solidă și lega sfoara. Și, cu un scripete vasul era tras la țărm cu siguranță!

Mă gândeam (ieri, când am scris despre corabie) că tot așa face și Domnul cu noi. Isus Hristos a ajuns înaintea noastră la țărmul veșniciei și ne-a legat de el cu funia de dragoste. Acum noi, nu numai că privim ținta, dar și înaintăm cu siguranță datorită frânghiei care ne ține legați. Pot valurile să fie tsunami, poate să urle vântul cu miliarde de decibeli, poate să scârțâie puntea în fiecare secundă, poate să intre chiar apă în corabie, noi vom ajunge cu siguranță în port! Pentru că Hristos este deja acolo și ne trage cu scripetele!

Zilnic ne apropiem de port! Mai e puțin și vom coborî din corabie! Și vom fii Acasă! Suntem în siguranță. Navigăm în siguranță! Orice s-ar întâmpla. Orice valuri vor veni! Doar un singur lucru NU trebuie să facem: să NU tăiem funia!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu