youtube

joi, 29 mai 2014

La mulți ani Vladimir Pustan!

Vă dorim ca Dumnezeu să vă facă strigăt de tulnic ce cheamă toți muritorii la luptă, liturghie ce spintecă dorul şi-mprăştie bucăţi de iubire în tot văzduhul inimilor, pâine caldă ce se frânge să ne stâmpărăm sufletele cu ea!

Hristos să vă păstreze pastilă concentrată de conştiinţă omeneascâ, esenţă tare de dor după Cer (pe care o poti lua cu tine oriunde), stâncă de care se sparg valurile furioase... Căci prea multe sunt!

Vă dorim să fiți nu doar o sabie ce taie întunericul bucățele, ci și o cruce pe care-o simţi grea în spate, dar care te ajută să învii! Să fiți vocea ce-alină, ce înjunghie cu dorul de veșnicie, de care nu mai scapi. Să aprindeți bisericile în milioane de torțe, și să fiți mereu picătura de frumos ce poate cuprinde orice urât, transfigurându-l.

Dumnezeu să vă folosească să fiți o scară către cer, val de iubire ce poate să măture orice ură, lăsând în urmă doar crini albi și parfum de neprihănire!

Azi va urăm "La mulți ani" pe pământ "patriarhule"! Dar și să trăiți veșnic în Ceruri, cu Sfânta Treime cerească, cu îngerii și cu tot alaiul de sfinți! Fiți binevenit la Poarta 7!

Un comentariu: