youtube

miercuri, 8 noiembrie 2023

USR, Lasconi și Fâșia Gaza - de Nicolae.Geantă



Pentru USR, și nu numai, păcat de moarte a făcut Elena Lasconi. A avut îndrăzneala să susțină că e creștină, că susține căsătoria între un bărbat și o femeie, deci și familia așa cum a instituit-o Dumnezeu. Prin urmare, deși era considerată locomotiva useristă pentru europarlamentare, madam Lasconi a fost trasă mintenaș pe linie moartă. Nu știu dacă USR-ul s-a sinucis puțin prin lapidarea primăriței din Câmpulung, dar știu că s-a sinucis și mai mult pentru idologia deșartă ce-o promovează. Să te ridici mereu împotriva normalității, a moralei creștine, a Bisericii, să înfierezi cu mânie peste 95% dintre românii care vor o familie tradițională, să-i faci medievali, retrograzi, homofobi (!), să refuzi să depui jurământ cu mâna pe Biblie și chiar pe Constituția țării, și apoi să vii să cerșești voturi de la populația pe care o bălăcărești, nu e numai obrăznicie. Ci și atitudine de păcală. Dar unde nu-i teamă de Dumnezeu...

După decapitarea doamnei Lasconi, haters-ii au adulmecat sânge proaspăt. Și au început sudalme și anateme. Și împotriva duduiei fost viitor europarlamentar, și împotriva USR-ului, partid tânăr dar obosit ca un moșneag ieșit din colhoz. Culmea heitărelii a atins-o chiar fiica primăriței Lasconi, odraslă care public și-a făcut mama cu ou și cu oțet, condamnând-o de „atitudine jegoasă”. Mica Lasconi, care hoinărește pe Malurile Senei și promovează mișcarea elgh3betistă fiind parte din ea, a postat un scurt video teatral și de doi bani, care a devenit mărul discordiei în online! Chiar dacă ziarele (se putea altfel?) au ținut partea tinerei, cititorii online au distrus-o figurativ! S-a dovedit încă odată că tăcerea te face filosof, iar vorbele aiurea îți pun galoane de nechibzuit. Poate tocmai de aceea, astăzi tânăra a anunțat cu surle și trâmbițe că regretă ieșirea în decor. Totuși nu a cerut scuze mamei sale! Pentru ea „să-ți cinstești părinții” e demodat.

Tot zilele acestea, presa, scrisă sau online, televiziunile și pleiada lor de părelologi au întors pe toate fețele conflictul dintre Israel și Hamasul terorist din Fîșia Gaza. Multe, cam prea multe voci acuză Israelul ca fiind „răul cel mare”, și fac lobby pentru „nevinovații” palestinieni. Desigur nu e niciodată justificat ca în război să piară oameni nevinovați, dar nu Israel a început răzmelița. Iar victimile dintre evrei sunt mult mai multe și la fel de nevinovate.

Și totuși ce au în comun USR, fiica doamnei Lasconi și Fâșia Gaza? Un singur lucru: îl urăsc pe Dumnezeu! USR când se ridică împotriva moralei creștine și a Bibliei, fiica doamnei Lasconi când își sudălmește mama, palestinienii când cer distrugerea definitivă a Israelului, părelologii televizați care înfierează radical creștinii „medievali”, Biserica sau chiar Israelul, de fapt nu împotriva acestora se ridică, ci împotriva rânduielii lui Dumnezeu! Și cine se ridică împotriva voii lui Dumnezeu e ca un om care scuipă în sus: scuipatul îi va cădea tot lui în cap!

Nu urâți pe nimeni! Nici useriștii, nici palestinienii și nici „băieții ori fetele vesele” care vă acuză că sunteți homofobi! Ura e bumerang. Nu iubiți însă apucăturile lor. E sinucidere...

Nicolae.Geantă

Un comentariu:

  1. Înainte de a avea primul rege, Israel avea la conducere profetul care executa orddinele direct de la Dumnezeu. Poporul a cerut un rege și astfel Dumnezeu trimite pe Samuel profetul, să ungă rege pe Saul. Porunca suna astfel:
    -Mergi și unge rege pe Saul, după cum poporul cere. El va fi pentru distrugerea țării, fiindcă ei se leapădă de Dumnezeu cerând un rege.
    Asta se întâmplă și azi în haosul de pe planeta pe care trăim. Orice pro-Dumnezeu e luat cu asalt.

    RăspundețiȘtergere