youtube

miercuri, 30 octombrie 2019

De ce domnul Johannis nu e Victor Orban... - de Nicolae.Geantă

Exact de când domnul Johannis e investit ca președinte al României am participat în fiecare an în Parlament la Dineul cu Rugăciune. Însă Președintele țării nu s-a sinchisit să ajungă acolo! Măcar protocolar cum au făcut alți politicieni... Nu m-aș fi așteptat ca mai marele României să îngenuncheze pe pardoseala de la Casa Poporului și să-L implore pe Dumnezeu cu lacrimi să protejeze țara pe care-o conduce. Dar măcar să zică un „Amin” la „Tatăl nostru” odată pe an era imperios necesar. Măcar pentru fotoreporteri...

fotografia postată de domnul
Viktor Orban pe contul său de Instagram
Zilele trecute, o fotografie de la rugăciune a făcut înconjurul planetei. Nu cu președintele de la București ci cu premierul de la Budapesta. Viktor Orban, premierul Ungariei, nu doar că a lăsat totul baltă și a stat un timp suficient de vorbă cu Nick Vujicic - evanghelistul australian fără mâini și fără picioare - dar a stat cu predicatorul în genunchi și s-a rugat pentru binecuvântarea Ungariei!

Domnul Johannis nu e Viktor Orban! Nu că nu e maghiar sau c-ar avea sânge de saș. Nu că ar fi lutheran și nu catolic. (Lutheran numai în scripte, evident). Ci pentru că domnul Johannis nu se roagă! Pentru domnia Sa cine face asta e fanatic! Dar pentru domnul Orban de la Budapesta rugăciunea e cheia care deschide Cerul!

Domnul Johannis nu e Viktor Orban. Sibianul nu crede în familia tradițională! Pentru liderul de la Cotroceni cine vrea o familie alcătuită numai dintr-un soț și o soție e medieval! E piatră de moară care trage România în jos! E prostie... Drept urmare nu are copiii. Domnul Orban are cinci!

Domnul Johannis nu e Viktor Orban! Klauss Johannis luptă contra creștinilor. Viktor Orban luptă alături de ei!

Domnul Johannis nu este Viktor Orban. Pentru neamțul-român cine crede în Dumnezeu e cam retrograd. Pentru maghiar numai cine crede începe să se înțelepțească!

Domnul Johannis vrea o Românie normală! Normală dar fără creștini, fără Dumnezeu. Domnul Orban vreau doar o Ungarie binecuvântată. Și totul apoi va fi normal...

Fiindcă sunt român iubesc România! Dar nu o pot iubi fără Hristos! Același lucru îl doresc și domnului Johannis...

Nicolae.Geantă

PS: Sunt încă uimit de aranjamentul sloganului neînțelept ales de domnul Johannis pentru campania electorală din noiembrie 2019! Dar unde nu e călăuzire de sus...

fotografia postată neinspirat de domnul Johannis
pe pagina oficială!
PS2: Cele de mai sus nu sunt o ofensă la adresa președintelui României! Ci doar o simplă constatare a unuia dintre cele 3,5 milioane de fanatici religioși și retrograzi din bătătura domniei sale... Fanatici cărora li se poate lua dreptul de a se exprima, dar nu și acela de a gândi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu