youtube

joi, 6 septembrie 2018

Dor de Mițpa - de Nicolae.Geantă

Deși aveau și Mițpa și Chivotul Domnului, 20 de ani poporul Israel nu se rugase! Pentru că nu avusese Dumnezeu. Ci alți dumnezei... Euroi, televizoare, facebook, grilluri, gipane... Iar fără Dumnezeu degeaba ai Chivot. Degeaba biserici, catedrale...

După 20 de ani le-a venit mintea la cap. Au ieșit să se roage tot poporul! Le-a fost dor nebun după Mițpa! Au vărsat apă înaintea Domnului și au postit! După 20 de ani de rugină! Rugăciunea nu doar că a atins Cerul dar a pus tot iadul în mișcare! Și filistenii au atacat cu sabia pe evreii neînarmați! Ăștia mereu vin călare pe noi! Și sunt mulți.

De frică poporul a apelat la Samuel! Când ai necaz e tare bun păstorul! Când ți-e bine e lesne criticat! Bârfit pe la colțuri! Atunci, Samuel a luat un miel sugar! Neîntinat. Alb ca neaua și pe dinafară și pe dinăuntru. Un mic Isus. După ce l-a jertfit, Proorocul a strigat cât a putut! A implorat pe Tata din Ceruri... Și Iehova? A trimis fulgere și trăznete! Cum de ce? Păi filistenii n-aveau săbii de cauciuc! Nici armură de plastic! Și cine e plin de fier când trăznește... E zdrobit de Dumnezeu!


E timpul să identificăm dușmanul ce luptă contra bisericii nu să atacăm pe cei ce o apără! Rănindu-i pe frați ne rănim de fapt pe noi!

E timpul să ieșim nu în piață la protest, ci să îndoim genunchii la rugăciune prieteni! Prea mulți filisteni ne atacă familia, biserica, școala, manierele creștine, identitatea, românismul... De luni copiii noștri vor începe iarăși școala. Fără Dumnezeu scoala e un mic iad!

E timpul să îl lăsăm pe Dumnezeu să intervină! Acum. Aici. Acolo va fi prea târziu...

Mai avem o lună până la Referendum! Nu vă e dor de Mițpa? 

Nicolae.Geantă
Viena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu