youtube

duminică, 26 februarie 2012

Rugaciune pentru tara mea - Nicolae.Geantă

Multumesc Dumnezeule pentru Romania. E tara unde ai vrut sa Iti cunosc lumina. Si sarea. Si iubirea. Si pe Hristos. Asta inseamna ca n-ai plecat de aici!
Multumim ca avem biserici, paduri, si rauri cu apa, nu secate. Dar si zapada multa. Acum e alb, dar in curand vei face verde peste tot! Asta inseamna ca aici e viata.

Multumesc ca aseara am putut sa dorm bine. Intr-un pat, si nu pe-un prici in inchisoare, pentru pacatul ca sunt crestin. Asta inseamna ca-n  Romania e libertate!
Multumesc pentru fratii mei, pentru familie, pentru vecini. Inseamna ca nu sunt singur. Si cand e durere, e necaz, e saracie, ne ajutam. Apoi, ne binecuvantezi Tu.

Iarta-ne ca nu ne-apreciem conducatorii. Nu numai ca ei nu sunt drepti, dar noi nu-i iubim. Asta inseamna ca nu te ascultam. Ai mila de noi, dar si de ei Doamne!

Iarta-ne ca asa de urat vorbim uneori despre tara asta! Iar unii dintre noi o urasc! Asta inseamna ca suntem nemnultumiti de ceea ce tu ne-ai pregatit pe pamant. Cerul romanilor, nu-i tot asa?

Iarta-ne ca nu ne implicam destul pentru natiune. Ii lasam pe alti ca s-o faca. Si ei, asteapta sa-ncepem noi.
Iarta-ne ca nu ne rugam mereu pentru Romania. Ajuta-ne sa n-o mai facem decat odata pe an. Asta inseamna ca nu stam de vorba cu Tine despre pamantul nostru.

Binecuvanteaza Doamne Romania! E tara ce ne-ai dat-o Tu, aici, si vrem s-o avem si acolo, in cer! Intreaga, ci nu decat un colt din ea!
Coboara Tu intre romani! Iarta-i! Si urca-i Doamne, pe toti, in Rai!

Nicolae.Geantă

Un comentariu: