youtube

luni, 18 octombrie 2021

Doi ani de la simularea pentru pandemie

New York 2019. 18 octombrie. Exact azi sunt doi ani.
Întâmplător sau nu are loc o Megaconferință. Megaeveniment. „Event 201”. Adică Evenimentul 201. Adică simulare în cazul unei pandemii!

Un virus - CAPS - se răspândește dintr-o fermă de porci. Din Brazilia. Pe toată planeta. 
Întâmplător sau nu se prezintă niște filmări. Cu aeroporturi închise. Fabrici închise. 
Măști medicale obligatorii. Spitale pline ochi. Morți. Mulți morți. 
Izolare. Lockdown. Tradus „carantinare”.

Restricții de circulație. Bătaie pe alimente în magazine. Nebunie.
Căderea economiei. Panică. Frică globală.
Medici alergând după vaccin. Toată lumea înnebunită să prindă o doză.
Și, spre finalul Conferinței apare o doamnă prezentator. Întâmplător sau nu crainica ne avertizează: „Pandemia aceasta ne-a prins total nepregătiți. Trebuie să ne pregătim pentru următoarea!” De unde știe?

Vi se pare „filmul” cunoscut? Asta se întâmpla exact pe 18 octombrie. 2019. Ziua fatidică. A mai trecut o lună și... întâmplător sau nu apar primii bolnavi de Covid în China. Evident boala a fost ținută un timp la sertar. Comunism, zice toată lumea. Apoi în februarie 2021 a izbucnit focarul în Europa. Întâmplător sau nu. Și în câteva săptămâni a cuprins întreaga planetă. Întâmplător sau nu.

Întâmplător sau nu Event 201 au avut trei mari protagoniști: Centrul John Hopkins pentru Securitatea Sănătății, Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates! Vezi public Aici. Întâmplător sau nu ei sunt azi la butoanele pandemiei. Ce știu dânșii și noi nu?

Întâmplător sau nu Event 201 este postat pe Youtube. În 5 episoade. Încă rezistă. Chiar și filmulețul meu de mai jos.



Filmulețul de mai sus l-am realizat în urmă cu un an și jumătate. Recunosc, nu am avut tehnică video ireproșabilă. Și nici cunoștințe de geniu în domeniu. Asta nu înseamnă că adevărul este doar pe jumătate!
Urmăriți. Share-uiți. Sper să nu fie blocat. 

Ahaaa, uitasem. Întâmplător sau nu facebook m-a blocat cu acest blog din 25 martie 2020. Zice că am fost contestat de utilizatori. Pentru ce? Cineva zicea că i-a apărut pe monitor „pentru... conținut pornografic!” Ptiu, satană de facebook!
Dar noi știm de ce sunt blocat. sau sunteți blocați. Pentru că le descoperim secretele  și minciunile! Și nu le ținem doar pentru noi! Le divulgăm!

PS: Articolul de față nu e o ofensă. Nu e un pamflet. Ci, o simplă constatare...

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu