youtube

miercuri, 2 decembrie 2020

noutate editorială: Cum să avem o inimă fericită - dr. Vlad Schlezak


La Editura Carmel Print din Oradea, de curând a văzut lumina tiparului ultimul volum al medicului creștin Vlad Schlezak intitulat „Cum să avem o inimă fericită”. Despre volumul de 270 pagini, cu aplicații practice pentru cele mai frecvente probleme, în partea de final, pe pagina personală de Facebook, medicul Schlezak face câteva mențiuni:

„Ne simțim mizerabil chiar în mijlocul binecuvântărilor? Suntem nemulțumiți deși avem multe motive de mulțumire? Gândim automat rău despre ceva bun, sau invers? Simțim ceva greșit și imediat facem ceva greșit? Suntem mereu nervoși, sau mândri, sau personalizăm în diferite feluri și apoi ne simțim rău? 

Aceasta este O CARTE DESPRE o GÂNDIRE EMOȚIONALĂ și RAȚIONALĂ GREȘITĂ SPIRITUAL CREȘTIN, care ne va provoca emoții greșite și comportamente în consecință, lăsându-L de cele mai multe ori pe Dumnezeu în afara ecuației vieții. Este o carte și despre TIPARE DE GÂNDIRE GREȘITĂ (ATITUDINI). Omul alege atitudinea, deci o poate schimba. Gândurile mincinoase nu se înlocuiesc cu alte gânduri mincinoase doar pentru a ne simți mai bine! Gândurile greșite se înlocuiesc cu gânduri adevărate Scriptural și reale.

 Am propus soluții biblice. CRISTOS ne poate schimba, dar noi ne facem partea?
 Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Dr Vlad Schlezak

*notă - cartea va fi disponibilă în:
 Anglia - online la www.carticrestine.co.uk
 -la standul Bisericilor Sfânta Treime și Râul Sfânt, ambele din Londra
 România - disponibilă de săptămâna viitoare la standul librăriei Cireșarii din Beiuș, iar în următoarele săptămâni și în cele mai mari librării creștine din țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu