youtube

marți, 17 ianuarie 2012

Revoluţie (2012), ultima soluţie? - Nicolae.Geantă

sursa. Mediafax



A explodat mămăliga românească! E drept după mocniri îndelungi. A bubuit tocmai atunci când nimeni nu se mai aştepta la erupţie! Ai noştrii ajunseseră la cele mai drastice măsuri de austeritate din Europa! Românii se urnesc greu, dar când se pornesc... ies în stradă, şi întind rufele în public! Apoi, n-ai decât să fugi cu helicopterul!
Paradoxal, şi-n 1989 şi-n 2012, dinamitarea au făcut-o alţii decât etnici 100 % mioritici: atunci Lasko Tokes, acum Raed Arafat! Sper să nu aşteptăm iar americanii. Că ruşii, nu mai vin. Nici chemaţi.
sursa ziuaveche.ro
Desfid vandalizările. Ele nu pun în evidenţă durerea spinării înconvoiate de durerea asupririi, ci plăcerea de-a da găuri în şvaiţerul altora. De-a distruge ceva ce nu-ţi aparţine. În 89 cei ieşiţi în stradă nu şi-au vărsat nervii pe magazine. Nici pe borduri, deşi atunci au fost spălate cu sânge de martir. Generaţia care joacă zilnic Counter Strick, sunt de altă strategie: dărâmă cât poţi de mult!

Nu înţeleg de ce guvernanţii, parlamentarii, preşedintele ţării, n-au învăţat din greşelile trecute. Cine nu învaţă din istorie, e condamnat s-o repete. Acum, sunt gata să sufle şi-n iaurt. Însă nu mai au suflu...

Nu ştiu dacă revolta din acest ianuarie fără zăpadă e ultima soluţie pentru a ieşi odată la capătul tunelului! Nu ştiu nici dacă după proteste îndelungi şi rotiri de cadre sau partide vor trăi bine. Ştiu însă un lucru: Dumnezeu e de partea lor! Întotdeauna El e de partea celor asupriţi. Numai fraţilor, nu-i întoarceţi din nou spatele ca-n 89!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu