youtube

marți, 11 decembrie 2018

Arată că și ei contează! Campanie umanitară!


România a rămas cu copii puțini. Dar mulți dintre ei sunt săraci. Extrem de săraci. Fără haine, fără mâncare, fără acoperiș solid deasupra capului. Dovada sărăciei este și abandonul școlar: cel mai ridicat din UE! Unii copii au un singur fel de mâncare pe zi. Alții mănâncă o singură dată pe zi! De Crăciun ulițele dintre Apuseni și Delta Dunării sunt colindate de prichindei cu traiste uriașe pline cu covrigi. Și uneori cu câteva dulciuri... 
Anul acesta ne-am gândit ca Sărbătoarea să înceapă cu ei. Cu săraci pe care nu-i vizitează nimeni. (Față de copiii instituționalizați din casele de copii, săracii României nu au asigurată zilnic nici hrana caldă, nici apa caldă, nici haine curate. Și nici atât tabere, excursii sau cadouri).  Prin urmare, în luna decembrie, la Colegiul Tehnic Constantin Istrati din Câmpina facem cadouri pentru copiii nevoiași. Strângem dulciuri, alimente neperisabile și bani. Dacă vrei să faci pe cineva fericit alătură-te și tu! Arată că îți pasă! Că ei, săracii, contează!

Pentru cei care vor pot face donații în bani vă punem la dispoziție contul Bisericii CDE Izbânda Drăgăneasa, Prahova - RO95 BTRL RONCRT 04222 08101 (Banca Transilvania, filiala Câmpina). cu mențiunea „pentru Cadouri copii săraci de Crăciun”
Vă mulțumim tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Alături, în Hristos
Nicolae.Geantă


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu