youtube

duminică, 16 ianuarie 2022

Jurnal de Tulcea. Nutrețul

Mulțumim tuturor ce ați sprijinit și sprijiniți lucrarea din județul Tulcea. Sunteți părtași cu noi l extinderea Împărăției lui Hristos.

Zilele trecute am reușit și cumpărarea nutrețului pentru familiile cărora le-am făcut „cadou” vacile la sfârșitul lunii decembrie, 2021. Să cumperi unei familii sărace o vacă în toiul iernii și să nu-i oferi si nutrețul necesar este mai mult o pedeapsă decât un ajutor! (De aceea s-au cumpărat și baloți de fân sau de lucernă).

De aceea, tot ce faceți să faceți foarte bine! Tot ce faceți să faceți până la sfârșit! Tot ce faceți să faceți ca pentru voi!

Rugați-vă pentru noi! Implicați-vă alături de noi prin donații de orice natură! (contactați-mă aici, sau la nickbags@gmail.com).

Urmează un nou proiect: să utilăm patiseria! Este ridicată, tencuită, acoperită. Ne lipsesc cuptoarele, plita, mixerele, vesela etc!

PS: Așa cum v-am anunțat deja Mihai a avut accident. El și cei trei copii ai săi au scăpat ca prin minune. cu leziuni. Microbuzul însă este praf! De nereparat. Cine se poate implica e așteptat cu drag! Contactați-ne!

 Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu