youtube

marți, 23 mai 2017

CámpinaTv - Ce înseamnă să fii cool (reacții)

Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" din Câmpina și Liceul Teoretic "Ioan Pascu" din Codlea au încheiat un parteneriat prin care își propun să lupte împreună împotriva consumului de droguri. "Patrula antidrog în școli - Ce te costă să fii cool?" este numele proiectului comun derulat de cele două instituții de învățământ.

 Există multe alte posibilități pentru a depăși momentele neplăcute, necazurile, problemele de acasă, de la școală, din societate, după cum spunea profesorul Nicolae Geantă de la Colegiul "Istrati".
"Patrula antidrog în școli" este un proiect inițiat de Liceul Teoretic "Ioan Pascu" din Codlea și derulat acum în parteneriat cu Colegiul Tehnic "Constantin Istrati", iar la baza acestui proiect stă un... moment artistic de pantomimă, cu un puternic impact emoțional, realizat de un grup de elevi de la liceul din Codlea, grup coordonat de profesorul Stoica Robu. Acest moment de pantomimă este, de fapt, o metodă inedită de avertizare a tinerilor asupra pericolului la care se expun atunci când consumă droguri. (video)

Mai mult pe http://campinatv.ro/News/Article/6062084e-5c42-47c6-afeb-914a8ab98cfb_patrula-antidrog-in-scoli-un-proiect-derulat-de-colegiul-istrati-campina-si-liceul-ioan-pascu-din-codlea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu