youtube

luni, 20 august 2012

5 milioane de români pe Facebook

Numărul utilizatorilor de Facebook a ajuns la 5 milioane în România, la începutul lunii august 2012. Lucrul ăsta pe mine mă îngrijorează. Cunosc o mulțime de persoane care au înțeles pericolul acestui diavol online, mi-au dat dreptate la ceea ce-am scris și  predicat, dar paradoxal, continuă ”socializarea”.

Din cei 4.947.720 utilizatori Facebook din Romania, 4,4 milioane sunt rezidenți. O treime dintre ei se află localizați în 3 orașe! (peste 1 milion în București, și câte 200 000 în Cluj-Napoca și Timișoara).

Numărul adepților Facebook, e nivelul unei acoperiri la nivel de populație de 38 % (nu după listele electorale!), și de 58 % în rândul internauților. Cea mai mică prezență pe Facebook o au locuitorii din Pașcani (doar 11.120 de conturi, care reprezintă 0,25% din total), și cei din Sighișoara (cu 10.360 conturi, care înseamnă 0,23%).

Cele mai multe persoane se încadrează în eșantionul 18-24 de ani (30,6%), între 25-34 de ani (30,4%) și 13-17 ani (15,6%). Bărbații au mai multe conturi decât femeile care dețin 49,71% din totalul acestora.

9 comentarii:

  1. Asta e, cand omul e fixat pe OM inloc de Dumnezeu! vorbesc din proprie experienta...trist.:( C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai faci? Ce se mai predica pe la voi? Uite, sâmbăta si duminica sunt la wiena. Aproape de voi...

      Ștergere
  2. Ooo...s-a predicat duminica trecuta SUPER! Unchiul meu din Romania care lucreaza la tatal meu la casa pentru cateva saptamani a predicat (l-au intrebat fratii spontan) si a pus puctul pe i :)...M-am bucurat de predica lui mult...dar de fapt, a spus la inceputul ei ca-L roaga pe Dumnezeu sa ne vorbeasca. Amin! Si a facut-o...chiar daca el (unchiul) vorbeste un pic cam tare si pe unii i-a deranjat :)...asa-i romanul!...Pe scurt a vorbit despre ce trebuie sa pastreze un crestin: Credinta, Nadejdea, Vrednicia etc...Ce mi-a ramas cel mai mult in minte sunt ingerii legati in lanturi si pastrati pentru judecata ptr. ca si-au pierdut Vrednicia. Ce cuvant tare! La asta ma tot gandesc. Cei cu Vrednicia mea ca Copil al Lui? Cum o pastrez?...Si a mai dat multe exemple unchiul de cum era la Moldova (el acolo a crescut cu tata si fratii lor...unde se agata harta Romaniei in cui :) )...cum primeau de Paste hainite noi si cat erau de scumpe pentru parinti si mama le zicea: sa aiba mare grija, sa nu le murdareasca sau sa le rupa ca au costat-o mult! A facut referinta la hainele noastre primite la nasterea din nou de la Domnul Isus...IN total: o Dumnica Binecuvantata! De fapt nu exista sa nu iei ceva din Casa Domnului cu tine, chiar daca poate numai o rugaciune! Nu ma mai plang de nici o predica pentru ca m-a invatat Domnul ca El are totul in mana si ca e cauza Lui! Il las pe El sa lupte pentru Cuvantul Curat in Adunare! Chiar daca ma intristez, ma rog,... si stiu ca El e la lucru! :) Daca a-ti intrebat, v-am raspuns. :) Pacea Lui! C.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...trei ore cu ICE. Astept sa veniti in Schwabach, cand va vrea Domnul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Amin. :)...m-asi bucura mult! A-ti primit si comentarul mai lung despre predica de Dumninica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar am considerat că nu e oportun să vi-l postez aici. Sper că am procedat bine.

      Ștergere
  5. Corectez: 4 ore 52 minute(Nürnberg-Wien) :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Clar...credeam insa ca nu a ajuns.

    RăspundețiȘtergere