youtube

sâmbătă, 21 martie 2020

De-a valma, episodul 8 | „Unda de șoc" cu Vladimir Pustan și Vladimir Pustan Jr

2 comentarii:

  1. Avertisment pentru poporul Domnului ! O viziune revelata în vis de noapte ca si cum ar fi fost realitate, în urma cu multi ani cred ca prin toamna anului 2001.
    Har si pace de la Dumnezeu !!! În puterea voastra sta salvarea Sufletelor poporului român !!! Iata ce aveti de facut :
    Sunaţi cu trâmbiţa în Sion! Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare! Strângeţi poporul, ţineţi o adunare sfântă! Aduceţi** pe bătrâni, strângeţi copiii şi chiar pruncii de la ţâţă! Să iasă mirele din cămara lui şi mireasa din odaia ei! Preoţii, slujitorii Domnului, să plângă între tindă şi altar şi să zică: „Doamne, îndură-Te de poporul Tău! Nu da de ocară moştenirea Ta, n-o face de batjocura popoarelor! Pentru ce să se zică printre neamuri: ‘Unde este Dumnezeul lor?’” https://biblia.resursecrestine.ro/ioel/2
    Fiti binecuvântati cu puterea harului dragostei Duhului Sfânt, mângâietorul si ocrotitorul copiilor Domnului din necazul cel mare de pe acest pamânt !
    Cu multa dragoste si DOR de fratii mei si-al Domnului popor, acelasi Iosif C.G. fiu risipitor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ascultaţi şi spuneţi lucrul acesta casei lui Iacov”, zice Domnul Dumnezeu, Dumnezeul oştirilor:
    „În ziua când voi pedepsi pe Israel pentru fărădelegile lui, voi pedepsi şi altarele din Betel; coarnele altarului vor fi sfărâmate şi vor cădea la pământ.
    Voi surpa casele de iarnă şi casele de vară; palatele de fildeş se vor duce şi casele cele multe se vor nimici”, zice Domnul.
    https://biblia.resursecrestine.ro/amos/3

    RăspundețiȘtergere