youtube

marți, 10 martie 2020

Cap limpede cu idei tulburi - de Nicolae.Geantă

Serile trecute domnul Cristian Tudor Popescu, alias CTP, analist politic-economic-financiar-sportiv-și aproape orice domeniu, gazetar, inginer, om de televiziune și alte 101 de titluri, a atacat furios românii care se opun vaccinării obligatorii! După ce a spus că teama de vaccin e promovată de religioși, domnul CTP (care și-a dat din nou arama pe față demonstrând cu orice prilej că e împotriva bisericii), a scos din puțul gândirii o elucubrație pe măsură: “Ce-ar fi facă cei ce se opun vaccinării ar fi expulzați?!” Unde anume domnule CTP? În lagărele din Siberia? La Auschwitz? La Birkenau? Sau ne sfătuiți precum cineva în trecut “să plecăm în Congo?”

Analogiile domnului Popescu cu obligativitatea vaccinurilor când te duci în alte state, sau cu obligativitatea anesteziei la operație, nu au nici în clin, nici în mânecă, cu o lege care propune cetățenilor unui stat vaccinul obligatoriu preventiv! Adică să ne vaccinăm de sănătoși! Atunci de ce nu se propune părinților să-și pălmuiască pruncii înainte de-a face vreo boacănă? Tot preventiv!


Din discursul cu vorbe violente, noi constatăm că domnul CTP, care nu se teme de nimic și nimeni, se teme tocmai de niște nevaccinați. Am o singură întrebare pentru distinsul domn de la emisiunea Cap Limpede: “Dacă dvs vă vaccinați domnule CT Popescu și unii dintre noi nu, de ce vă mai temeți? Doar domnia voastră v-ați vaccinat ca să fiți imun, nu? Sau... de ce-ați făcut vaccinul?” Și încă ceva: „Dacă vaccinurile sunt sigure de ce sunt persecutați criticii?”. Nu cumva e un semn al lipsei de democrație?

Nu intrăm în alte polemici. Dar înțelegem (încă odată) că unde Dumnezeu nu e nici cap limpede nu poate fii. Ci niște snopi de idei tulburi! 

Ne rugăm ca Dumnezeul căruia îi slujim să nu țină în seamă derapajele domnului CTP. Nu sunt puține... Mai ales în privința creștinismului!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu