youtube

miercuri, 16 decembrie 2020

Marele câștig - de Nicolae.Geantă

Fiecare creștin trebuie să găsească cel puțin un motiv pentru a lupta și chiar a fii martir, nu motive pentru care să trăiască, spunea un prieten. Adevărul este că în prezent în biserici puțini mai au motivație să lupte. Și mai ales să moară... Tocmai de aceea Pavel încurajează Filipenii: „Căci pentru mine a trăi este Hristos și a muri este un câștig”.

Cine are ca scop veșnicia nu se va plictisi! Nici nu va trăi nemotivat. Chiar și sub amenințări va continua să lupte! E ca un comando care înaintează prin bombardamente, și chiar rănit fiind se ridică și din cenușă... Nu să se retragă, nu să se pună la adăpost ci să înainteze! Marele câștig este veșnicia.

Nicolae.Geantă


2 comentarii:

  1. Problema liderilor crestinismului universal este absenta lepadarii totale de sine, de EGO-ul firesc al mândriei si trufiei, a unei forme de credinta comasata, un amestec traditionalist neevoluat spiritual, decât dpdv. tehnologic, aparent, lipsit de PUTEREA ungerii, mostenit genetic de la parinti de secole si/sau milenii, "pastori" plantatori de "sinagogi" platiti si rasplatiti de turmele îmbatrânite si sleite, cu "oile" risipite, din ce în ce mai putine, lipsite de "mielusei" si "oite", de ape vii si poienite, de Adevarul absolut, de Pâinea cea Adevarata, hranite doar cu "mana"din pustie, veche, alterata.
    O seara binecuvântata, draga Nicu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar murind zi de zi, cu-adevarat vom traii !

    RăspundețiȘtergere