youtube

vineri, 14 octombrie 2022

Marșul Apărătorilor Credinței | Normalitatea are majoritatea - de Nicolae.Geantă


Trăim într-o societate în care scara valorilor s-a inversat. O lume în care normalitatea nu mai este de bon ton. Astăzi oamenii normali sunt etichetați ca ciudați, retrograzi, înapoiați, frâne ale societății. Iar dacă normalii mai susțin că sunt și creștini sunt marginalizați. Puși la colțuri. Interziși.

În schimb corifeii diversității, promotorii perversiunilor și destrăbălării, ai desfrâului la vedere, obsedați de promovarea prostului gust, a nemanierelor, nu numai că vor să fie sub reflectoare, dar vor să-și impună anormalitatea lor. Și, sub oblăduirea unei mass-media nocive și a unor politici compromise, ei avansează centimetru cu centimetru. Apoi, cu rânjete diabolice, declară obsesiv pe la colțuri că normalitatea a murit! Obrăznicie freudiană… Da, Freud a murit! Dar Hristos a înviat!

Întotdeauna Normalitatea a avut cei mai mulți adepți. A avut o voce. A avut principii de valoare. A avut magnetism. Și a avut alături pe Dumnezeu…

Prin urmare, în iureșul provocat de acești zombi ai anomaliilor, ne-am hotărât să arătăm că normalitatea e încă reperul de vârf! Și că are miliarde de adepți! De aceea te invităm să te alături de noi. Sâmbătă 22 Octombrie ‘22 , de la ora 16 fix. La Marșul Apărătorilor Credinței. În Piața Universității (în fața Teatrului Național). Vom mărșălui spre Guvern. În rugăciune!

Vino cu noi la marș! Hai să arătam lumii că suntem cei mai mulți aceia care apărăm normalitatea, valorile credinței creștine, viața frumoasă, binecuvântările oferite de Dumnezeu!

Să nu vă fie rușine că sunteți normali!  Normalul este etalonul lui Dumnezeu. În afara Sa nu există „standarde”! Ci doar minciuni!

Nicolae.Geantă



Un comentariu:

  1. - Îmi place de tine
    - Și mie de tine
    - Ce lucri ?
    - La grajduri, la vaci, tu ?
    -La porci
    - Miroase bine, ne potrivim...găinațul la găinaț trage.

    RăspundețiȘtergere