youtube

marți, 24 noiembrie 2020

Când vor fi judecați oamenii... – de Nicolae.Geantă

Pastorul Richard Wurmbrand spunea odată că atunci când oamenii vor ajunge în Cer în fața lui Dumnezeu, în spatele Tronului Său cel mare și alb va fi o perdea enormă. După ce Domnul va alinia în fața Sa pe cei ce vor fi judecați, va face un semn și de după perdea va apare niște ființe foarte, foarte frumoase, care se vor așeza fiecare în fața câte unuia dintre pământeni. Atunci teluricii vor întreba șocați: „Doamne, dar minunații aceștia cine sunt?”. „Aceștia sunteți voi, așa cum ați fi devenit dacă ați fi ascultat poruncile Mele!”

Când a venit și a murit la Golgota, Hristos ne-a pregătit fiecăruia și câte un trup de slavă, un chip minunat pe care nu-l putem înțelege cu mintea acest, în care vom fi transferați în veșnicie. Trupul acela de slavă va fi atât de glorios, de strălucitor, de impresionant, încât la vederea lui, omul păcătos se va umple imediat de rușine și de groază! Neputând să-și privească ființa care ar fi putut deveni, omul va alege să sară singur în iazul de foc și pucioasă!

Ca și în lumea materială unde cine nu-și îngrijește trupul va trebui să sufere diferite boli care-l mutilează, tot așa și „trupul de slavă” pregătit de Dumnezeu poate fi „ciuruit” de comportamentul nostru inadecvat, păcătos. Cu fiecare neascultare de Creator îi producem răni care nu se vindecă.

Nu te întreba cât te costă să te porți frumos pe pământ. Întreabă-te cât ar putea să te coste dezinteresul tău în veșnicie!

De aceea haideți să umblăm cu grijă în fiecare zi! Nicio nepăsare de aici acolo nu se mai poate repara...

 Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu