youtube

duminică, 18 mai 2014

Astăzi ne rugăm pentru Flavius Iagăru

Student. Sibian. Lider de tineret. Predicator. Baptist. Un copil foarte muncitor.
Absolvent al școlii de predicare Cireșarii. Printre cei mai buni. Un tânăr cu potențial foarte mare. O nouă speranță pentru biserici.
Acum două zile m-a săgetat la inimă telefonul său. Vocea-i era total schimbată. De durere. E internat la spital în Tg. Mureș în stare foarte gravă. De două săptămâni. Din senin o tumoră i-a apărut peste plămâni. Îi apasă și pe inimă și nu poate respira normal! Cum aș fi putut să-l mângîi, să-l încurajez mai bine? N-are nici 25 de ani...

Vineri trebuia operat dar s-a amânat pentru mâine! Niște analize... Luni intră-n operație! Rugați-vă pentru el. Dumnezeul nostru nu numai că poate folosi la randament maxim mâna medicilor dar poate să vindece și fără intervenția lor!
Doamne, te rugăm, fi cu Flavius! Vrem să se ridice iarăși cum a fost, și mai mult decât atât!

9 comentarii:

  1. Dumnezeu nostru, Cel ce face rana si tot El o leaga sa-l vindece pe Flavius, iar noi il vom aduce cu biserica inaintea Domnului prin rugaciune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul trecut eu- o domnisoara de 24 de ani am fost diagnosticata cu cancer cervical de gradul 4 Am fost internata de urgente la Spitalul Oncologic din Cluj'Napoca si dupa o luna am facut analize din nou care confirma ca a fost o "eroare" medicala sau o minune Va ramane in taina pentru mine Bucuria vietii este un dar! Ce vreau sa spun este ca Dumnezeu este un Dumnezeu al minunilor! Cunosc un medic din Floria foarte bun - Medic naturopat care a rezolvat pesye 70% din cazurile de cancer prin metode naturiste Daca cineva imi poate da o adresa de contact al familiei m-as bucura sa ii trimit din informatii!' Nu voi muri ci voi trai si voi arata lumii mantuirea mea" Doamne ajuta din toata inima !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc sora Victoria. Azi la 10.30 a intrat în operație. Mi-au dat sms rudele sale. Nu știu dacă a ieșit dar aștept un semn de la Flavius. O să îi spun apoi vă dă el un mail... Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
  3. Extraordinar cum se adevereste ca "Gandurile Lui nu sunt gandurile noastre!"...Ce usor traim fara sa ne gandim la ziua de maine, care poate nici nu mai e a noastra! Domnul Isus sa fie cu el in operatie, si daca e voia Lui sa-l treaca prin ea cu bine si sa-l mai foloseasca in lumea asta in care e asa nevoie mare de oamenii adevarati ai Lui!

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. E încă în situație critică. Intubat. Respiră cu o mască.

      Ștergere
  5. Of. :( Domnul sa il intareasca!

    RăspundețiȘtergere