youtube

joi, 27 ianuarie 2022

Albumul de Celebrare a Misiunii Genesis - 20 ani

 
    Pornită la misiune pentru lărgirea Împărăției lui Hristos în anul 2001, Misiunea Genesis din Chicago este prezentă astăzi în peste 30 de țări unde își desfășoară o activitate deosebit de roditoare. Din Chicago în Madagascar ori Mozambic, din Chicago în India ori Filipine, din Chicago în România sau chiar în depărtata Mongolia, peste 75 de misionari ai Misiunii slujesc pe termen lung la proiecte ce vizează transformarea vieții sociale și spirituale. Misiunea Genesis sponsorizează și construiește biserici, orfelinate (România, India, Kenia, Filipine, Madagascar, Mozambic), comunități de leproși (India, Madagascar), școli și grădinițe, lucrări misionare în penitenciare. Sponsorizează Institutul Biblic Penticostal din București, Misiunea APME din Constanța, misionari și chiar proiecte mass-media. 
    De asemeni revista misiuni este una dintre cele mai bune reviste evanghelice de limba română, cu un colectiv redacțional foarte divers și bine instruit (de-a lungul anilor au fost editate 48 de numere ale revistei), director executiv fiind inimosul pastor Ilie Uțu Tomuța.
    Apărut într-un tiraj de 1000 de exemplare, albumul aniversar poate ajunge în casele dvs prin descărcare în format Pdf (pe laptop, desktop sau smartphone) de la linkul următor - https://www.misiuneagenesis.org/2021/11/albumul-de-celebrare-a-celor-20-de-ani-de-activitate-ai-misiunii-genesis/ 

Nicolae.Geantă,
membru corespondent permanent al revistei Genesis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu