youtube

miercuri, 12 aprilie 2017

Apel disperat la rugăciune pentru Irina Enache

Ioana este o fată frumoasă de 16 ani, elevă în clasa unde sunt diriginte. De ceva vreme a lipsit nepermis de mult de la liceu. Colegii ei au crezut că chiulește. Și eu, înșelat de ei am mers pe aceeași pistă. Ea însă a stat cu mama ei Irina Mihaela în spital. Femeia, destul de tânără, a avut întîi o operație la cap în Austria, apoi intervenții în România...
Astăzi, Ioana m-a apelat disperată... ”Mama e în comă de două săptămâni! Nu mai găsesc nici cea mai mică scăpare din acest necaz...”. Inițial fetei, care deși mă iubește, i-a fost rușine să mă abordeze. După mai multe ore de consiliere cu psiholgul a spart gheața! A cerut ajutor! Medicii îi dau Irinei șanse mici de viață!
Vă rog să vă uniți cu mine în rugăcine pentru Irina Mihaela Enache. Eu cred că Hristosul nostru poate să intervină! E specialist în intervenții extreme! Rugați-vă și pentru Ioana să poată trece prin aceste momente dificile!
Ne rugăm până Dumnezeu va interveni!
Mulțumesc tuturor!

Nicolae.Geantă

4 comentarii:

  1. Azi m-a sunat mama pe Skype anuntându-mi decesul unei matusi din Ro.Va multumesc si-I multumesc Domnului pentru oportunitatile oferite de a ma implica sufleteste în mijlocire pentru cei aflati în suferinte de orice natura.Ma alatur cu gândul si inima în rugaciune pentru aceste suflete încercate si stiu ca Dumnezeu ne va asculta si va interveni dupa cum va voi El pentru slava si gloria Numelui Sau !
    Fiti binecuvântati !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o incurajare creștină? Pentru o fată cu mama în comă? Și culmea, în joia de Paște?

      Ștergere
  3. Bucura-te dragul meu ,
    da-I slava lui Dumnezeu !
    E un har deosebit ,
    cu pietre sa fii lovit .
    Dumnezeu sa-ti dea taria ,
    s-o iubesti pe 'Ani Lia' !

    RăspundețiȘtergere