youtube

marți, 19 noiembrie 2013

Nicolae Geanta - Creștinismul subțire


pentru partea a II-a click http://youtu.be/bZPptyj8ja4

7 comentarii:

  1. Heiii, inca o predica a Dumneavoastra pe youtube! IUpiii :)...trebuie sa ma uit!...N-am mai fost pe blog aici de mult (problema timpului :) ), dar o sa recuperez articolele necitite! :)...Domnul cu Dumneavostra si familia! C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-am simțit lipsa Cri...
      Hristos să vă fie pecete!

      Ștergere
    2. Va multumesc si ma bucur mult frate Nicu....nu stiti ce bucurie sunteti pentru sufletul meu! Dumnezeu sa va pazeasca de rele si pacate si sa va foloseasca ca vas de cinste in continuare! Sunteti mult pretuit si rodul pentru tot ce faceti il veti vedea numai in Cer! O persoana pe care o atingeti cu viata Dumneavoastra poate atinge alte mii....nu stiti cum, dar veti vedea SUS! Sunt sigura de asta. Pacea Lui in inima si in familia Dumneavoastra in continuare! Fiti tare! Cri.

      Ștergere
    3. Veniti in 2014 in Germania? Daca da, cand si unde veti merge? Veniti si la Schwabach? Unde veti sta?...M-asi bucura sa veniti si chiar ma voi ruga sa va aduca Domnul Isus daca Ii puteti fi de folos la noi in Adunare! Traim timpuri grele in ea: daca spui Cuvantul curat si Il sustii esti atacat si lovit...of, of...timpuri grele. Dar asa a fost de 2000 de ani si Credinta tot a fost dusa mai departe! Asta e nadejdea mea :)! Domnul sustine mereu Adevarul si Calea Sfanta si Invatatura Sanatoase! "Numai cei care merg pe ea si o tin pot dormi linistit"...spunea cineva si ce mare dreptate avea! Domnul sa fa trimita unde va vrea! Pace din inima si un timp binecuvantat acum inainte de Sarbatori in mijlocul familiei! Domnul sa va intareasca, sa va pazeasca familia de rau si inimile de pacatul dejnadejdii! Cu drag in Domnul, Cristina H.

      Ștergere
    4. Sper să in în 2014. Cineva din Freiburg a zis că mă cheamă... Dacă vin, normal că nu te ocolesc. Mi-e dor de Germania...

      Ștergere