youtube

luni, 4 martie 2024

La mulți ani Sefora!

 

Happy Birthday Sefora!

Dacă fericirea ar putea purta un nume, atunci ar trebui să se numească Sefora. Multe fete fac pe tați lor fericiți, dar tu mă faci să radiez! Lumina nu vine decât din lumină.

Îi mulțumesc Domnului că s-a gândit la mine când a hotărât să mi te trimită cadou, acum 25 de ani. Tu ești darul Lui nu numai pentru casa noastră. De aceea, tu printre noi, e o idee grozavă a lui Dumnezeu.

Mă rog Tatălui Ceresc, care ți-a întocmit mădularele, să te protejeze cu aripile Sale! Să te înconjoare cu îngeri pe dinainte și pe dinapoi! Să ningă peste tine fericire cât zăpezile din Alaska. Să îți dea putere de Leviatan, curaj de tigru și înțelepciune de rabin!

Domnul să te facă un izvor de iubire. Oricât ai risipi, dragostea e interminabilă. Să te călăuzească să faci pentru oameni ce a făcut Moise pentru evrei: să-i scoți din pustiu!

Domnul Hristos să îți îndeplinească toate visurile! (Să ai visuri mari, XXL. Dumnezeu e foarte generos, să știi). Să îți crească aripi de înger și într-o zi să zbori. În veșnicie. El nu te-a creat să te bucuri numai pe Pământul trecător!

„La Mulți Ani” de ziua ta! Și toate binecuvântările sfinte forever!

Tati,

NkG   

 (tații adevărați sunt tații de fete!)

Un comentariu:

  1. Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine Sefora, ne alăturam celor ce iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de împliniri, multa sănătate si Dumnezeu sa te călăuzească și sa iți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa inflorească, Dumnezeu sa iți calauzeasca pașii vieții. LA MULTI MULTI ANI FERICIȚI!

    RăspundețiȘtergere