youtube

marți, 6 decembrie 2022

Stelele stinse ale Crăciunului – de Nicolae.Geantă

Unii au început deja să umble cu steaua. Ei zic că steaua Crăciunului e cea din vârful bradului. Sau că e steaua de… Moș!

Nu! Steaua nu e despre Moș Crăciun! Steaua nu vorbește despre brad! Și nici atât despre Moș Nicolae.

Steaua vorbește despre Hristos! Despre Cel născut în ieslea Betleemului! Tu când vezi Steaua despre cine îți aduci aminte?

Să-ți mai spun că diavolu’ vrea să fure și steaua Crăciunului? Sau că steaua Necuratului e doar din hârtie? Veștedă, ca și teoriile lui...

Iubește Steaua Betleemului! Dar mai ales pe Cel care s-a născut sub ea! El, ISUS, e singura Stea norocoasă! Singura care aduce vieții lumină. Restul stelelor, chiar dacă au lumină falsă, nu pot lumina! Simplu: lumina lor e… stinsă! În teologie s-ar traduce „lumina lor e… întuneric!”

Tu ce fel de stea ai în casă de Crăciun?

Nicolae.Geantă

Un comentariu:

  1. Am fost șocați după "epoca de aur" să vedem dincolo de granițele țării (post atee, apoi imediat cea mai creștină) cum imaginea lui Isus era diluată, iar creștinismul la o cotă aproape de zero.
    Dacă ne gândim că părinții și bunicii acestor " netăiați împrejur" nene aduceau Biblii pe ascuns cu mari riscuri !
    Acum ne doarre indiferența lor, dar mai tare doare împotrivirea și sodomitatea de care dau dovadă și pe care o împing abuziv în casele noastre !

    RăspundețiȘtergere