youtube

marți, 23 iunie 2020

Semnați petiția ca președintele Johannis să promulge Legea

faceți click pe foto să mergeți direct pe pagina
unde puteți semna petiția
Aseară, târziu, am primit un semnal de la un parlamentar român (creștin de-al nostru) - unul din inițiatorii amendamentului prin care cere ca în Legea Educației Sexuale să nu se facă în școli fără acordul părinților, care solicită sprijinul nostru nu numai în rugăciune ci și în SEMNAREA PETIȚIEI de mai jos care cere președintelui Johannis să promulge Legea prin care sunt interzise „activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Prietenul parlamentar era destul de mâhnit pentru faptul că petiția a strâns mai puțin de jumătate decât numărul semnăturilor celor care au cerut domnului Johannis să NU promulge Legea, adică „educația sexuală se se facă obligatoriu în școli, pentru minori, fără acordul părinților!” La ora actuală petiția a strâns aproape 23.000 semnături. Nu uitați că cei care sunt împotriva semnării președintelui se mișcă destul de repede! Trebuie întrecuți!

Petiția ar trebui depusă zilele următoare, înainte ca președintele României să ia o decizie! Sperăm nu una greșită (cum deja intenționează!) De aceea trebuie să ne și rugăm pentru domnia sa!

Argumentul petiției: „ E important ca elevii să fie informați corect, nu manipulați. Organizațiile care susțin teoria de gen nu fac decât să instige la un comportament dăunător prin deformarea adevărului și prin distribuirea de informații care pot pune în pericol sănătatea și integritatea psihică a copiilor, adolescenților și tinerilor, respectiv a personalului didactic din unitățile de învățământ și educative. 
Senatul României a adoptat în 16 Iunie 2020 un amendament la Legea Educației”
Semnează și tu pentru o educație normală în România”

iată unde să semnați formularul (sau faceți click pe foto)
- https://www.petitieonline.com/cerem_preedintelui_iohannis_s_promulge_legea_privind_interzicerea_prozelitismului_pe_baza_criteriului_identitii_de_gen#form

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu