youtube

marți, 30 iunie 2020

Contagion 2011. Filmul al cărui istoric se repetă pe viu în 2020... Cum e posibil?

Ieri am văzut filmul „Contagion 2011” / Pericol nevăzut. Un film „profetic”! Este un scenariu aproximativ exact cu ceea ce ni se întâmplă în 2020. Un virus adus din China de o americană (provenit de la un liliac și un porc!? - ce bizară coincidențăăăăă!!!) se răspândește rapid pe întreg globul. Se închid școlile, se izolează orașele, se intră în carantină... Morți, milioane de morți, un miliard de infectați... Salvări, armată, aeroporturi închise, transport comun oprit, magazine goale, revolte sociale, arestări sau înlăturări ale celor care fac deconspirări...  Vaccin. Goana după vaccin, care se face evident cu... întârziere. OMS-ul e prezent peste tot și în film! Cu indicații prețioase!!! Vi se pare cunoscut? De unde a știut Steve Soderberg scenariul încă de acum 10 ani?
Interesant este că în film există un medic erou care fabrică vaccinul. Și salvează omenirea!
(un comentariu mai amplu găsiți aici).


Uimitor este faptul că unii actori din 2011 au trăit pe viu în 2020. Actriţa Marion Cotillard, protagonistă a filmului şi soţul ei, actorul şi regizorul Guillaume Canet, au fostdiagnosticaţi cu virusul din 2019, iar Matt Damon, actorul principal căruia îi moare soția și fiul (în film), a trăit drama pe viu anul acesta în luna mai când fata sa cea mare chiar a fost infectată de virus!

Dacă veți căuta filmul subtitrat în românește pe Internet și dați de el întreg (full movie), când accesați aveți ocazia să vă apară pe monitor că este... virus. Sau pornografic! Sau să vă amenințe că vi se blochează telefonul! Oare de ce? Întreb și eu... Totuși pe Netflix ori HBO cred că nu este acest pericol!

Filmul, despre care se vorbea că este „SF” la data apariției (decembrie 2011) este extrem de urmărit în zilele acestea. Mai ales că îl trăim în realitate...

Dacă nu l-ați văzut deja ar trebui să îl vedeți. Probabil atunci vom înțelege mai bine de ce vor unii domni să ne vaccineze, microcipeze, termometrizeze etc... Și de ce vorbesc alții pe la colțuri chestiunii care sunt cenzurate. Ori considerate conspirații...

Altă întrebare: politicienii noștri l-au văzut?

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu