youtube

luni, 8 octombrie 2018

Nu, nu, românii nu-s aceștia! - de Nicolae.Geantă

De trei zile a circulat online - și nu numai - tot felul de nedreptăți la adresa românilor. Acuzații grave! Românii nu-s aceștia zugrăviți acum! Nu sunt nici fanatici religioși, cum zic unii, nici popor de homalăi cum zic ceilalții! Românii nu sunt medievali, nici cei mai avizi pământeni de moravuri grele. Sunt doar sceptici... Și-atunci când e vorba de binele lor!

Românii de azi sunt aceiași de zilele trecute. Chiar dacă nu au ieșit la Referendum să facă cvorum, românii NU sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex! Nevalidarea votului NU înseamnă undă verde pentru LGBT-iști. Românii NU au taxat familia, ci clasa politică! Nu au cerut desființarea Bisericii, nici renunțarea la ea. O să-i vedeți cum se vor înghesui din nou la altare de sărbători. Și mai ales când vor da de necazuri...


Românii au fost păcăliți. De diversioniștii care (culmea - au familii normale!) au transformat Familia într-un joc politic! (Au jucat nedemocratic. Ăștia sunt penalii imorali!) Dar mariajul decât între un bărbat și o femeie nu e o normă instituită de politicieni, ci are ca Legiuitor pe Dumnezeu!
România nu a murit. E decât rătăcită! Trebuie adusă acasă! Se oferă recompensă!

PS: Duminică seara, în jur de ora 23, când mă întorceam de la Evanghelizare spre casă, ascultând știrile la radioul mașinii, m-a deranjat îngrozitor Moise Guran. La sfârșitul emisiunii în care a disprețuit participanții la Referendum, a concluzionat zeflemitor: „Dumnezeu există!”. Dumnezeu există Domnule Guran, dar NU în politică! Dacă vrei să-L vezi trebuie să îngenuchezi! Dar vorba lui Petru Țuțea: suntem prea plini de noi ca să mai încapă și Hristos!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu