youtube

miercuri, 22 august 2018

De ce rugăciunea e mai mare ca mine... - de Nicolae.Geantă

Mă întrebam astăzi de ce uneori rugăciunile noastre au rezultate mai mari decât așteptările? Sau ce fac eu ori dumneata dacă dau greș în rugăciune?

Apostolul Ioan ne spune că avem la Tatăl un Mijlocitor. Pe Isus Hristos, Cel neprihănit. (1 Ioan 2:1). El nu numai că face ispășire, nu doar ne iartă păcatele, nu doar ne albește sufletele. Ci, vorba lui John Hyde: “Hristos a murit pentru noi și trăiește pururea ca să mijlocească pentru noi!”. Adică o face mult mai eficient. Se roagă în locul nostru.

Dumnezeu se uită pe de o parte la Fiul Său neprihănit, și pe de alta la noi. Astfel, Ava (Tăticul) vede dreptatea lui Isus, nu nedreptatea noastră! Și ne iartă. Totodată, când rugăciunile mele sunt slabe către Tata, începe să mijlocească Isus! Eu pot obosi în rugăciune. Eu pot sa nu fiu insistent. Uneori adorm in genunchi. De aceea eu mijlocesc la Fiul. Domnul nu se uită la viața mea slabă de rugăciune ci la rugăciunea puternică a Fiului Său. E permanentă. Fiul atinge pe Tatăl. Iar răspunsul este mult mai mare decât mă aștept!

Nicolae.Geantă
Burbank, Illinois 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu