youtube

marți, 29 mai 2018

La mulți ani Vladimir Pustan!

Se spune că cel mai bun tovarăș de drum nu este cel care cunoaște acel drum, ci acela care îl descoperă împreună cu tine! Mulțumim lui Dumnezeu că te-a făcut contemporan cu noi! Am descoperit împreună: creștinismul nu e o religie, ci un mod de viață!

Oamenii sunt iraționali ades. Unii pot dărâma în câteva secunde ceea ce ai construit în ani. Să construiești mai departe! Te vom ajuta să ridici cărămizi. Iar Dumnezeu este cel mai eficient liant! 

Unii rănesc! Să iubești mai departe chiar și atunci când ți se usucă obrajii cu lacrimi pe ei. Lacrimile sunt cuvinte pe care numai Dumnezeu le înțelege!

Alții sunt aplaudaci. Perietori. Închide ochii. Știi deja, cine laudă ușor, defăimă ușor...

Dumnezeu să te țină mereu general în iureșul luptei cu Răul. Cei care conduc eficient pun oștirea după ei și merg înainte, chiar dacă sunt primii căzuți pe câmpul de luptă...

Hristos să te păstreze sănătos pe palmele Sale! Să îți ningă fericire în suflet cu fulgi ca în Laponia! Să îți călăuzească fiecare centimetru parcurs. Să îți împrospăteze harul ca roua dimineții! 

Duhul Sfânt să nu îți lipsească de pe cap! Să te ungă cu balsam de veșnic Cer cât e Oceanul Pacific plin cu ape! Îți dorim să te ridice într-o zi pe nori, apoi să te îmbete cu mirosul de fân proaspăt cosit din Cer!

La Mulți Ani frate Vladimire! Dragostea ce ți-o purtăm n-o putem măsura în cuvinte. Nici în strângeri în brațe. De aceea cel mai ades te îmbrățișăm cu rugăciuni! 


Nicolae.Geantă & echipa Cireșarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu