youtube

miercuri, 18 septembrie 2013

Lacrimi...


Ieri am avut unul dintre cele mai grele momente din viaţa de profesor:
clasa la care sunt diriginte e alcătuită din... corigenţi pe vară (22) şi repetenţi (2)!
Numai 4 persoane din 28 au susținut examen de capacitate!
Am plâns de ciudă!
Când eram cu moralul la pământ, cineva, "Gargamel" mi-a trimis un mail cu imaginea de mai sus!

4 comentarii:

  1. frate Nicu...am o intrebare: nu se pot ajuta coringentii in nici un fel? Sa le dea cineva PE GRATIS ore suplimentare...sau, n-ar veni la ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cri,
      Nu vin nici la ore! Sunt dezinteresați de orice. Pe mine nu mă ucide gândul că sunt corigenți și nu învață nimic, ci că sfidează orice conduită de bun simț.
      Meditații pe gratis ar trebui să facă cineva cu ei? nici pentru mii de euro nu ar dori cineva să-și amărască viața cu aceștia. E o adevărată tortură sufletească să faci carte cu teribiliști.
      Știu, trebuie să aibă și ei o șansă... Numai că nu o vor...

      Ștergere
  2. Poate e prea tarziu...daca sunt trecuti de copilarie...?! Atunci trebuiau ajutati de noi crestinii...stiu misiuni care se ocupa cu ore suplimentare dupa scoala pentru copiii de primele clase fara bani, care au probleme mari cu scoala si fara ajutor ar ramane repetenti...Primesc ajutor la invatat si si o mancare si un spatiu unde sa stea dupa scoala impreuna cu altii...Daca ar fi mai multe misiuni de astea!

    C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta face o biserică de rromi din Prahova. Creştini după Evanghelie. Sunt cei mai buni parteneri ai mei. Cu tinerii lor eu merg pe la Evanghelizări. Sunt 7 studenţi între ei... Dar nu prea sunt sponsorizaţi cum ar trebui...

      Ștergere