youtube

joi, 21 aprilie 2022

🎙 E Vineri, dar Duminica vine! | cu Nicolae Geantă și Ciprian Luca

În emisiunea dialog - Vocea Creștinilor, invitatul de miercuri seară este pastor Nicolae Geantă. Tema: E Vineri, dar Duminica vine! Te așteptăm alături de noi cu întrebări în partea a doua a emisiunii.
Întrebările exclusiv pentru abonați! https://youtu.be/fafzliYtivM Joi, 21, 2022, 20:00, ora României. #VoceaCreștinilorLIVE #NicolaeGeantă #dialog

3 comentarii:

  1. Transmite-le, te rog, mediatorilor crestini de pe toate canalele crestine de youtube, care accepta pe chaturi doar abonatii, si pe cei care le accepta ideologia dogmatica, ca Dumnezeu le cunoaste gândurile ascunse ale inimii, si ca nu exista loc în micro si/sau macrounivers, în care El prin Lumina Duhului Adevarului sa nu aiva acces si...succes. Merci cordiallement anticipat, Adevarul Absolut, Atemporal, de 2000 de ani a înviat, crestinii, an de an pe cruce L-au abandonat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iosif, probabil politica lor e așa deoarece sunt unii care comentează cu... dușmănie! Împroșcă cu noroi.

      Ștergere
  2. Pai, de ce ar trebui un copil a lui Dumnezeu sa se astepte la laude si osanale când nici Fiul omului, Hristosul lui Dumnezeu, nu a avut parte din partea lumii decât de batjocuri, persecutii si în final, condamnat la moarte tocmai de cei la care a venit sa le aduca eliberarea...

    "Ferice va fi de voi când, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră!
    Bucuraţi-vă şi veseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe prorocii care au fost înainte de voi."

    Binecuvântari eterne, perene, supreme !

    RăspundețiȘtergere