youtube

joi, 21 aprilie 2022

­čÄÖ E Vineri, dar Duminica vine! | cu Nicolae Geant─â ╚Öi Ciprian Luca

În emisiunea dialog - Vocea Creștinilor, invitatul de miercuri seară este pastor Nicolae Geantă. Tema: E Vineri, dar Duminica vine! Te așteptăm alături de noi cu întrebări în partea a doua a emisiunii.
├Äntreb─ârile exclusiv pentru abona╚Ťi! https://youtu.be/fafzliYtivM Joi, 21, 2022, 20:00, ora Rom├óniei. #VoceaCre╚ÖtinilorLIVE #NicolaeGeant─â #dialog

3 comentarii:

 1. Transmite-le, te rog, mediatorilor crestini de pe toate canalele crestine de youtube, care accepta pe chaturi doar abonatii, si pe cei care le accepta ideologia dogmatica, ca Dumnezeu le cunoaste gândurile ascunse ale inimii, si ca nu exista loc în micro si/sau macrounivers, în care El prin Lumina Duhului Adevarului sa nu aiva acces si...succes. Merci cordiallement anticipat, Adevarul Absolut, Atemporal, de 2000 de ani a înviat, crestinii, an de an pe cruce L-au abandonat.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
  R─âspunsuri
  1. Iosif, probabil politica lor e așa deoarece sunt unii care comentează cu... dușmănie! Împroșcă cu noroi.

   ╚śtergere
 2. Pai, de ce ar trebui un copil a lui Dumnezeu sa se astepte la laude si osanale când nici Fiul omului, Hristosul lui Dumnezeu, nu a avut parte din partea lumii decât de batjocuri, persecutii si în final, condamnat la moarte tocmai de cei la care a venit sa le aduca eliberarea...

  "Ferice va fi de voi c├ónd, din pricina Mea, oamenii v─â vor oc─âr├«, v─â vor prigoni ┼či vor spune tot felul de lucruri rele ┼či neadev─ârate ├«mpotriva voastr─â!
  Bucura┼úi-v─â ┼či veseli┼úi-v─â, pentru c─â r─âsplata voastr─â este mare ├«n ceruri; c─âci tot a┼ča au prigonit pe prorocii care au fost ├«nainte de voi."

  Binecuvântari eterne, perene, supreme !

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere