youtube

miercuri, 2 iunie 2021

Ucide-ți copilul din brațe!

 Îngrijorată, o femeie s-a dus la ginecologul ei. - Doctore, am o problemă foarte gravă și am nevoie disperată de ajutorul tău! Copilul meu nu are un an și sunt din nou însărcinată. Nu vreau alt copil.

Apoi doctorul a spus:
- Cu ce ​​anume vrei să te ajut?
- Vreau să avortez!
După ce s-a gândit câteva clipe, medicul a spus:
- Uite, am avut o idee care pare mai bună și este și mai puțin riscantă.
Femeia zâmbi mulțumită.
Apoi medicul a continuat:
- Uite, ca să nu trebuiască să ai grijă de doi copii, să-l ucidem pe cel din brațele tale. Astfel, te poți odihni până când se naște celălalt. Deoarece vom ucide unul dintre copiii tăi, nu contează care dintre ei. Ei spun că copiii sunt la fel pentru mame. Nu-i asa? Și, în plus, viața ta nu va fi în pericol cu ​​procedurile chirurgicale, dacă o alegi pe aceasta pentru a ucide.
Femeia a fost îngrozită de cuvintele medicului și a spus:
- Ce monstruozitate îmi propui. Uciderea unui copil este o crimă!
Doctorul a răspuns:
- Sunt de acord. Dar am crezut că nu este o problemă pentru tine. Vă sugerez doar să schimbați copilul care va fi ucis.

Medicaul a convins femeia că nu există nicio diferență între uciderea unui copil în brațe sau unul în pântecele ei. Infracțiunea este aceeași.

2 comentarii:

  1. Isus a intrebat"voi mai găsi credința în om ? "
    Eu, care am doar un urmaș îndrăznesc să spun că unul la o mie e o cifră, poate nici atât, de oameni care s-au păstrat curați, pentru că avortul e o soluție tardivă, iar celelalte metode anticoncepționale, naturale sau artificiale au aceeași valoare ca și crimă... apropo, am spus că am un singur urmaș ? (da, am spus).

    RăspundețiȘtergere