youtube

marți, 9 aprilie 2019

Maximum de frumusețe - Nicolae Geantă

7 aprilie 2019

4 comentarii:

  1. Felicitari, draga Nicu, pentru cel mai frumos subiect pe care Duhul lui Dumnezeu ti la pus prin har, pe inima. Cântarea Cântarilor este coroana nepretuita a Miresei, ultimul obiect de podoaba, cu care aceasta "Printesa Universala" (Biserica lui Hristos) se împodobeste, pentru întâlnirea cu iubitul ei Mire si Print al cerului si al pamântului, iar în acest context, personal consider, ca oamenii maturi ai lui Dumnezeu, slujitorii sinceri si devotati ai Îmaratului împaratilor si Domn al domnilor, ar trebui sa vorbeasca poporului în zile ca acestea în care "dragostea celor mai multi se va raci".
    Acum, când majoritatea slujitorilor vorbesc despre Apocalipsa,(Revelatia lui Hristos) cei ce cunosc si iubesc pe Domnul, ar trebui sa propovaduiasca aceasta paradoxala IUBIRE ABSOLUTA, ÎNTELEAPTA, ELEVATA, neconditionata, sacrificatoare, fara prejudecati, fara de care nu se poate ajunge la desavârsirea fiintei, la învingerea Legii cunostintei pacatului, a mortii si a Locuintei mortii.
    Cred ca a sosit "ceasul" când Biserica lui Hristos" va trebui sa se întâlneasca cu Dumnezeul Ei, iar când lumea întreaga se îngrijoreaza de spaimele mortii, "madularele" trupului lui Hristos, ar trebui sa se bucure si sa se veseleasca de perspectiva si magnifica întâlnire si unire a cerului cu pamântul, cel mai mare si paradoxal eveniment de la începutul creatiei Universului perceptibil de catre mintea omului rational sentimental, limitat, muritor, din pricina neascultarii, însa ELIBERAT de IUBIREA TATALUI prin jerfa FIULUI omului, care a deschis o "poarta" spre cer pentru toti cei ce-L urmeaza pe Miel !
    https://biblia.resursecrestine.ro/ieremia/6

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Iosif, sa ști ca te-am așteptat.
    Data viitoare probabil ne vedem...

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau, dar distanta ! :) Poate ne vom vedea anul acesta în Ro. ori daca treci prin Strasbourg, daca va voi Domnul, dar zic totusi; faca-se voia Lui !
    Sa fii iubit si împlinit de Duhul Adevarului Absolut, dragul meu Nicu !

    RăspundețiȘtergere