youtube

joi, 20 septembrie 2018

Dumnezeu este alături de noi la Referendum. Dar El nu votează!

Septembrie 2018 a declanșat un război mediatic și spiritual uriaș în România: Referendumul pentru familie. Politicieni, consilieri, ziariști, profesori, pastori, preoți, VIP-uri ori sau oameni fără căpătâi, luptă de o parte și alta a baricadei. Unii, cei m-au mulți, cheamă românii la vot! Alții, mai puțini, dar destul de agresivi, vor să obstrucționeze iesirea la urne! Să înăbușe voința populară. Majoritatea românilor însă sunt apatici! Indeciși. Și chiar neinformați...

Unii cred că Referendumul se face fără campanie. Fără mediatizare serioasă. Fără informare face-off. Fără să îi explici omului de ce trebuie să voteze! Dar ce m-a uimit cel mai mult este filosofia greșită tip “Domnul lucră frate!”. Când le-am spus unora din țară că încă îmi e teamă că Referendumul nu va strânge numărul necesar la urne, unii frați mi-au răspus (parcă) la unison: “Credem că Dumnezeu va scoate oamenii la vot!” Da, cred și eu că Dumnezeu e de partea noastră! Dar mai știu și că Dumnezeu Nu Votează! Ca să treacă Referendumul trebuie să votezi tu!

Referendumul e ca Evanghelizarea. Dumnezeu poate vorbi oricărui om. Dumnezeu vrea să vorbească oricărui om. Dar pentru asta te trimite pe tine, pe mine! 

La Referendumul din 7 Octombrie 2018 Dumnezeu e de acord cu numai familia alcătuită dintre un bărbat și o femeie! Dar pentru a-și spune opțiunea El te trimite la urna de vot pe tine! Nu sta acasă! Nu e suficient să te rogi! Ci să duci oamenii la vot!

Tu câți oameni vrei să scoți la Referendum?

Nicolae.Geantă

2 comentarii:

  1. Intr-o săptămână am vorbit și convins sa meargă la vot pentru familia creată de Dumnezeu, minim 5 persoane "din lume ". ..vorbit la membrii din 2 biserici și la pastorul și liderul de tineret din a 3 a biserica.
    Așa este, responsabilitatea este a noastră cum va ieși rezultatele la referendum .
    Este timpul să ne trezim și să acționăm!

    RăspundețiȘtergere