youtube

sâmbătă, 29 septembrie 2018

Referendumul între penali și homosexuali - de Nicolae.Geantă

Când e vorba de progres socio-economic România e un urs care doarme. Dar când e vorba de stoparea imoralității mintenaș devine un cazan clocotind. Să nu le spui cumva ceva biblic. Să nu susții învățături ca biserică. Să nu pui cruci în școli, să nu introduci Biblii, să nu vorbești de Dumnezeu pe stradă... Ce, vrei să lezezi drepturile omului? Prin urmare Referendumul pentru o familie sănătoasă de săptămâna viitoare e încolțit din toate părțile. Teze, sinteze și antiteze. Părelnicii. Dezinformare. Manipulare. Obstrucționare. Boicot. Diavolul își ascute baionetele. Și unii le folosesc împotriva propriei nații!

Politicienii ce vor o “țară curată, fără penali” se ridică împotriva voinței populare. Iar Referendul tocmai asta se vrea: un demers public pentru moralitate făcut de națiune. Ziarele mediatizează agresiv orice decizie contra ieșirii la urne. Orice spici împotriva familiei e bine venit. Dar pro e interzis. Liderii de opinie vin și înfierează. Domnii Cristian Tudor Popescu, Mircea Cărtărescu, Moise Guran, Dacian Cioloș, Ludovic Orban și alte nume sonore de “arhitecți ai răului”, pun la zid pe cei ce vor o familie normală. Între un bărbat și o femeie! Deși părinții lor sunt un bărbat și o femeie! Mondenii aceștia ne consideră idoți. Frânarii progresului european! Medievalii care trag țara în urmă! Domnul Președinte Iohanis ne face fanatici religioși! Pe majoritatea mioriticilor ce ne păstorește! El care de obicei nu are opinii... Mă întreb cum ar fi reacționat astăzi Ștefan cel Mare?

Este interzis să vorbești despre Refrendum în școli. Este interzis să lipești afișe pe stradă, în spitale, pe autobuze. Cine face altfel e amendat. Bisericile sunt acuzate de parteneriat politic cu PSD. Politicienii, de orice culoare, nu au voie să participe la discuții. Nici atât în biserici. Cine-i primește e declarat anatema! E conspirator pro-rus. Cum de cine, de de cei care nu calcă niciodată pe la altar! Dar unde să vorbești despre familie, despre moralitate, dacă nu în biserică? În discoteci?

Sunt uimit că aceeași politicieni ce luptă împotriva Referendumului strigă “fără penali” dar vor “cu homosexuali”! Nu suntem de acord cu penalii dar nici cu homosexualitatea nu vom bate palma!

“E Referendumul lui Dragnea”, sună obsesiv pe la toate colțurile. Dar ce domnul Dragnea a avut inițiativa? Dar ce domnul Dragnea e etalonul Bisericii? Al moralității divine? Referendumul e apărarea principiilor lui Dumnezeu! E cel mai important vot pe care îl avem în țara noastră după Revoluția din 1989. E singur vot al Bisericii!

“Campania costă dom’le, strigă grijulii opozanții familiei. Mai bine construim spitale!” Dar vorba domnului Baclabașa: “Degeaba faci spitale dacă distrugi o țară!” Apoi, am mai spus-o eu undeva: România are mai mulți păcătoși decât bolnavi!

Unii strigă  “dar componența familiei este legiferată prin Codul Civil!”. Ei aș, și ce dacă! Astăzi este, dar mâine poate veni un partid care printr-o lege nouă scoate afară. Orice partid sau coaliție parlamentară poate face asta! Dar Constituția nu o poate schimba nimeni! Nici Uniunea Europeană cu toate presiunile ei! Constituția nu se schimbă de parlamentari - altfel am fii cel mai nenorocit popor - ci numai de majoritatea populară! Înțelegeți de ce trebuie să ieșim și să punem ștampila pe DA la vot?

E vremea trezirii prieteni! Creștinsimul a dormit prea mult. A permis prea mult. A lăsat standardele prea jos. A acceptat toate gogomăniile lumii! Toate filosofiile deșarte. A tăcut. A devenit inofensiv. Și a ajuns să fie persecutat! Să i se vâre pumnul în gură! Crestinismul care e lumina lumii, sarea pământului, ambasadorii lui Dumnezeu... Uneori s-a irosit în dispute doctrinare, în construirea unor garduri teologice... Dar e momentul să-și arate unitatea. Și puterea. Și cui slujește...

Nu stăm acasă de Referendum! Dumnezeu e cu noi dar nu El merge la urne! Pe 6 și 7 Octombrie votăm pentru El, pentru noi. Pentru viitorul copiilor noștri! S-ar putea mai târziu să regretăm. Priviți numai la Efes, Smirna, Laodiceea...

Votează DA la Referendum. Apoi du-te liniștit acasă și roagă-te pentru familie. Și pentru România. Dumnezeu îți va auzi rugăciunea!

Nicolae.Geantă 

Sibiu

2 comentarii:

  1. Domnul sa te binecuvinteze!
    Faca El ca trambita pe care El ti-a dat-o sa fie auzita,"Cine are urechi de auzit,Sa auda"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem pe redute Nicule! Pentru onoarea Regelui Isus Hristos !

    RăspundețiȘtergere