Fundaţia CIREŞARII

youtube

sâmbătă, 30 iunie 2018

Viață și boabe de rouă - de Nicolae Geantă

Într-o zi îngerul boabelor de rouă s-a supărat! “Toți ceilalți sunt mai importanți ca mine!”. Și nu și-a mai făcut treaba. În fiecare dimineață plantele se trezeau uscate. Au apărut contestații la Dumnezeu. L-a chemat pe înger în audiență. “De ce?”. “ Pentru că-s cel mai puțin important dintre îngeri”. Apoi Dumnezeu i-a arătat pământul pârjolit! “Uite consecințele!”. Îngerul tremură trist. “Nu am știut că sunt atât de important!”. Și, după ce Dumnezeu a lăsat o ploaie, totul a revenit la viață!

Nu te considera lipsit de importanță! Dacă ar fi fost așa Dumnezeu nu te-ar fi adus în Biserică! El nu greșește niciodată! Poate nu faci o slujbă mare, nu ești predicator, scriitor ori cântăreț vestit, dar ești un tată bun, o mamă ce risipește iubire, un vecin care zâmbești în fiecare zi, un tânăr care trimiți sms-uri de îmbărbătare! Un bărbat ce pui broșuri creștine în plicuri frumoase. Apoi le vârî pe sub uși. O femeie care aduci flori la biserică. Ori câteva mere în șorț, cum făcea o bătrânica simpatică în orașul meu acum mulți ani! La Moody Institute Chicago niște bătrâne pensionare șterg urmele de pe ușile de sticlă în fiecare duminică. Și sunt 4 programe!


Poate nu pune nimeni reflectorul pe tine, dar Dumnezeu are zoom-ul tot timpul activ. El apreciază nu doar pe cei ce au ajuns martiri. Ci și văduva care a dăruit doi bănuți! 

Ești important orice slujbă ai face! Știu că în Cer e un singur Înger Gavril, un singur Înger Mihail... Dar Raiul e plin de îngeri responsabili cu roua! Răspândește boabele ei!  


Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu