youtube

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Congratulations sir Trump! - Nicolae.Geantă

Donald Trump în timpul jurământului de investire
Nu mă uit la televizor. Dar ieri am avut ocazia să văd jurământul de președinte al domnului Donald Trump. Primul om al planetei. Nu i-am auzit niciodată un discurs. Nu mă interesa. Însă speach-ul din 20 ianuarie de la Capitoliu m-a fascinat. Am lăcrimat deși nu sunt american!

Nu sunt analist politic și nu vreau să fiu, dar am auzit la DJT ceea ce vreau de ani buni să aud de la politicienii români, de la pastori și preoți: "când ne vom ridica toți împreună, nimeni nu ne va putea sta în față!". (Domnul Trump a spus despre USA: ”Când America e unită. America e de neoprit!”). Eu cred asta despre Biserică. Dacă se ridică împreună nimeni nu-i poate sta înainte! Nici islamul, nici terorismul, nici diavolul! Și mă rog, de ce n-ar crea unitate și românii pentru România?Spunea președintele USA la final că "securitatea tării e asigurată de forțele de menținere a ordinii, și, mai important, de Dumnezeu". Asta a spus-o liderul celei mai puternice armate a lumii! Apoi, a încheiat cu "God bless America"! Da, Dumnezeu e singurul care face o națiune prosperă. Nu democrația, liberalismul, sau conturile în euro și dolari.

Felicitări domnule Trump! Acum am înțeles de ce pastorii din USA sunt de partea dvs. Pentru că doriți să îl aduceți din nou pe Dumnezeu în Statele Unite!


PS: Din prima zi ajuns la "butoane", domnul Trump a șters pagina sodomiților de pe site-ul Casei Albe! Urmează să reintroducă rugăciunea în școli. Și alte evenimente crestine! Nu știu cât știe domnul Trump, dar noi știm: Creștinismul se ridică sau se prăbușește odată cu America.

Nicolae.Geantă

9 comentarii: