youtube

miercuri, 9 noiembrie 2016

Sindromul Geoană la americani

Este deja celebru în România (și pe glob) cazul domnului Geoană care "s-a culcat președinte și s-a trezit prostănac" (sintagma nu este a mea). Virusul a fost luat și în cazul Angliei care s-a culcat în Uniunea Europeană și s-a trezit în Brexit, iar ieri și la alegerile americanilor: s-au culcat cu președinte missis Hillary și s-au trezit cu mister Trump. Anglia a dereglat Uniunea Europeană, Trump se aude că dereglează mapamondul... Sper că analiștii vor da greș în privința roșcatului american. Deși nu prea au marjă d eroare.

Mă gândeam de dimineață că sindromul "geoană" îi va lovi într-o zi pe miliarde de oameni: se vor culca liniștiți în păcatele lor și se vor trezi disperați în fața scaunului de judecată!

Nu stați niciodată liniștiți în privința viitorului vostru și nici al lumii. De cele mai multe ori înaintea furtunii e liniște...



3 comentarii:

  1. Un 'semn' al îndelungei rabdari a lui Dumnezeu ! Înca o 'sansa' pentru omenirea întreaga,pentru a se ÎNTOARCE la "CARARILE VECHI"!(Ieremia 6:16,17)...Mal. 4:4)
    Har si pace !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare Dumnezeu avem ! Glorie Domnului,care coboara si înalta împaratii pamântului dupa cum voieste,dupa un PLAN realizat înainte de întemeierea lumii !...

    RăspundețiȘtergere
  3. BUCURATI-VA,toti copiii lui Dumezeu,toti "cei alesi" înainte de întemeierea lumii! Victoria este a DUMNEZEULUI CEL VIU SI ETERN,iar aceste 'alegeri',confirma odata în plus, IUBIREA TATALUI pentru noi,copiii LUI, nascuti la Golgota prin jertfa MIELULUI LUI DUMNEZEU,prin care am fost '^nfiati'(alesi),prin HAR,darul nemeritat al celor ce CRED si L-au ales pe El,ca DOMN si MÂNTUITOR al sufletelor lor.
    Împaratia cerurilor este mai aproape decât când am crezut si din pricina celor 'alesi', DUMNEZEU va scurta aceste zile de necaz si strâmtorare, grabind împlinirea profetiilor ! EMANUEL ! MARANATA !!...
    "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si PORUNCESTE ACUM tuturor oamenilor de pretutindeni sa se POCAIASCA,pentru ca a rânduit O ZI în care va judeca lumea dupa DREPTATE, prin OMUL pe care L-a rânduit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovada netagaduita prin faptul ca L-a înviat din morti..."(Faptele Ap.17:30,31)
    "...vie Împaratia Ta,faca-se voia Ta, precum în cer asa si pe pamânt ."
    Fiti binecuvântati.

    RăspundețiȘtergere