youtube

marți, 1 octombrie 2019

Atipic Beauty: Frumusețea în scaun cu rotile | Stiriletvr.ro




Duminica trecută Timișoara a fost gazda celui mai emoționant show fashion: Atipic Beauty, o prezentare a frumuseții de către persoanele cu dizabilități, direct din scaunul cu rotile. „Handicapul nu e o dizabilitate, ci o abilitate!”, a fost unul dintre moto-urile evenimentului care a ajuns la ediția XX, și a aliniat mai mulți tineri frumoși care au prezentat publicului creații vestimentare ale unor designeri renumiți direct din cărucioare, dar cu o atitudine pozitivă față de dizabilități!

Printre cei ce au urcat pe scenă au fost și doi prieteni ai mei: Ovidiu Milian și Lidia Leahu.
Dacă Lidia - o tânără creștină din Arad, este reporter la radio Alt Fm unde face emisiuni profunde despre viața cu Dumnezeu („Tinerețea trăită Altfel”, „SOS Sănătate și Frumusețe”), Ovidiu Milian din Bihor, e un predicator care „dă foc” bisericilor în care vorbește! Ovidiu nu a alergat niciodată desculț prin iarbă, dar aleargă de câțiva ani buni singur la evanghelizări, cu mașina prin România, fără posibilitatea de a coborî de acasă până la destinație, unde cineva îl ia în brațe să îl urce la amvon! Ceea ce m-a impresionat profund la acest Atipic Beauty este că Ovidiu a fost singurul care a vorbit despre Dumnezeu și veșnicie!
Ovidiu și Lidia (dar și ceilalți participanți care au studii superioare și se bucură de carieră și succes), au arătat la televiziune întregii Românii că frumusețea pornește din interior! Mai mult decât atât au provocat mii de oameni la luptă alături de Dumnezeu!

Sunt mândru de voi Ova și Lidia!
Dumnezeu să fie cu voi în fiecare secundă!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu