VINO CU NOI PE STADIONUL PETROLUL. 4 IULIE 2024

youtube

sâmbătă, 24 septembrie 2016

A refuzat preşedintele !!!

Worthy Taylor, un fermier bogat, a angajat un tinerel sărac să-i îngrijească vacile, în timpul Războiului Civil din USA. Pe băiat îl chema James, dar Taylor l-a numit Jim. Copilul tăia lemne, mulgea vacile și dormea în hambar. Jim s-a îndrăgostit de fata proprietarului. Deoarece şi fata îl iubea, la sfârşitul verii, băiatul a cerut-o de soţie. Worthy Taylor s-a uitat la el râzând și a început să-l refuze reproşându-i că nu va reuşi niviodată să o întreţină.

După 35 de ani afacerile domnului Worthy Taylor au prosperat. Într-o zi, urcând în podul hambarului pe care dorea să-l dărâme şi să construiască altul mai încăpător, ochii bogătanului au dat de o inscripţie pe-o bârnă făcută de tânărul care-i ceruse fiica de nevastă. Jim, care dormise toată vara în hambar, sculptase cu briceagul numele său pe o grindă: James Abram Garfield. W. Taylor a fost şocat. Tânărul de acum 35 de ani devenise al douăzecilea președintele al SUA!

Am putea spune "ce mare prostie a făcut Taylor când a refuzat în familia sa un tânăr care mai târziu a devenit preşedinte american". Dar și mai mare gafă o fac miliarde de oameni care îl refuză pe Hristos astăzi. El nu e doar un simplu rege. Într-o zi toți cei ce L-au refuzat vor avea inimile ca plumbul. Atunci, nu va mai putea să-i ajute!

Nu-L respinge pe Isus Hristos! Nici nu bănuiești ce ar putea face pentru tine! 

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu