youtube

sâmbătă, 11 iunie 2016

Înecați în apele mici? - de Nicolae Geantă

După ce-au luptat 14 zile cu furtuna Eurachilonului, Pavel, marinarii și întemnițații au simțit corabia înfingându-se în nisip. Asta însemna că apele sunt mici. Scăpase de adâncuri. Numai că, tocmai acum, corabia se rupe! Iar pericolul de moarte crește... Și culmea, în apele mici!

Pavel, ceilalți, istoviți de furtună, se trezesc că barca li se scufundă la... mal! Ai scăpat de cancer și nu poți plăti o factură. Ai scăpat de un examen greu și nu te poți abține să taci când cineva ți-a greșit involuntar. Ai scăpat de stressul șefului de la muncă și nu te poți abține să nu urechezi pruncul care a scăpat un strop de cerneală pe tema de casă... Ai scăpat de vijelii mari și te temi de roua ce ți s-a așternut în cale...

Ai trecut prin furtuni mari? Nu te vei îneca la adâncimi de un metru. Satana e mincinos! Dacă Dumnezeu te-a trecut peste hăuri, e cu tine și peste mușuroaie!

Ce faci dacă, după ce ai simțit prezența lui Dumnezeu în furtuni mari, dai peste ape puțin adânci unde ești gata să te îneci? "Supraviețuiește cu bucățele. Nu încerca să lipești barca. Continuă mai departe fără ea!", spunea TD Jakes.

Ce faci în apele mici? Nu trebuie să înoți, aici mergi pe picioare! ,

Știți ce uităm? Că atunci când barca ni se distruge e semn că aproape am ajuns la destinație!

Nicolae.Geantă
Bad Krozingen, D





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu