youtube

joi, 13 octombrie 2011

Bravos România! Ști să votezi! - de Nicolae.Geantă

România, a fost unul dintre puținii membrii care au votat la UNESCO împotriva aderării Plaestinei la acest for mondial. Alături de USA, Germania și Letonia, România a stat cu mâna ridicată împotriva unei recomandări de a atribui statului fantomă Palestina, drepturi depline la UNESCO. Totuși, neo-filistenii au avut o victorie diplomatică, deoarece cererea lor a fost votată favorabil de o majoritate covârșitoare a membrilor forului. Chiar dacă, glasul USA-România-Germania-Letonia a fost înăbușit, este de apreciat faptul că țara noastră a avut curajul să voteze împotriva sfâșierii teritoriale a Țării Sfinte/Israel, în timp ce Belgia, Danemarca, Slovacia, Spania, Italia, Grecia, Polonia sau Franța s-au abținut de la vot, poziția lor fi de fapt nulă. Deviza nici cu evreii, nici cu palestinienii, a fost cea de tip laodiceean, şi în avantajul ultimilor...

Am scris aceste rânduri nu din considerente geoplolice, nici patriotarde. Ci fiindcă în aceste vremuri pre-apocaliptice, am înțeles că lupta pentru Țara Sfântă e pe viață și pe moarte, deoarece Hristos va reveni în teritoriile de unde a plecat. Iar diavolul, vrăjmașul său de moarte, vrea să distrugă Israel, tocmai pentru a nu avea unde să se reîntoarcă Hristos. Aceeași tehnică a avut-o și în anii 1938-1945, când a pornit un Holocaust împotriva lor. Numai că, după 3 ani, Dumnezeu le-a oferit evreilor înapoi teritoriile promise. Nu le-a oferit pentru că au fost buni evreii, nici pentru că au trecut prin pogromul de la Auschwitz sau Birkenau, ci pentru că trebuia să se împlinească Scriptura : De la smochin învâțați pilda lui, când îi frăgezește și înmugurește mlădița,  știți că vara este aproape (Matei 24:32).

Statul evreu a înverzit din 1948. De atunci, răii vor mereu să-l rupă, să-l distrugă. Să-l usuce. Chiar dacă aparent par să le iasă jocul, nu vor reuși. Pentru că Mirele se va întoarce! Curând. Iar pe acei ticăloși, ticălos îi va pierde! Nu spun eu asta, ci... Dumnezeu! Se aude?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu