youtube

sâmbătă, 6 mai 2023

Nu vă pedepsiți singuri! - de Nicolae.Geantă

Săptămâna trecută în USA, la Boston, a avut loc o conferință satanică! Da, câteva sute de indivizi s-au întâlnit să-l elogieze pe Skaraoțki. O duduie în negru a ieșit cu Biblia în public. Dar nu s-o citeze, nu să argumenteze cu ea! Ci a-nceput s-o facă ferfeliță. Asemeni gândirii ei. Domnița argumenta că e chinuită de Scriptură, și că dracu’ poate face bine! Uite că nu știam că Satana e un tip cumsecade…

Tot săptămâna trecută în sediul Parlamentului European, o artistă a expus niște tablouri masochiste în care pur și simplu îl batjocorea pe Isus Hristos. Ba chiar un tablou în care un bărbat e încolăcit peste trupul altui bărbat de culoare care este întins sub formă de cruce, ambii goi pușcă! Blasfemie e un cuvânt prea dulce pentru expoziția de la Bruxelles.

În urmă cu ceva timp, la festivalul de la Rio de Janeiro (Brazilia), un tip costumat în Satana alerga după un altul îmbrăcat în Isus, pe care l-a călcat în picioare și l-a tot împuns în trup cu o furcă drăcească, sugerând că dracu’ îl învinge pe Hristos!

Despre cele trei evenimente diabolice nu facem aici comentarii. Însă azi mi-am adus aminte ceva ce nu v-am spus niciodată. În 2022, într-o călătorie cu mașina pe autostrada 10, între San Antonio și Houston, șoferul mi-a spus o poveste: „În anul 2005, când uraganul Katrina venea dinspre Atlanticul de Nord spre Golful Mexic (de la Est la vest), Houstonul era sub o mare amenințare! Se apropia cel mai puternic uragan care s-a format vreodată în apropierea țărmurilor americane. Toate previziunile oamenilor de știință, ale presei sau ale politicienilor vedeau Houstonul distrus total (Metropola are cca 6 milioane de locuitori). Furia uraganului era extraordinară. În acele condiții, toate bisericile din Houston au declarat zile de post și rugăciune (după 23 august). Și, când uraganul se apropia de coasta texană, dintr-o dată, fără să-și poată explica cineva, ciclonul și-a schimbat direcția spre Nord. Unde, în câteva ore a lovit devastator New Orleans-ul, căruia i-a ucis 1833 de persoane, a făcut pagube materiale de 81,2 miliarde dolari, și a lăsat peste 250.000 de persoane fără casă și provocat o scădere a populației cu 50%!!!”

Ceea ce m-a șocat în povestea șoferului meu nu au fost proporțiile dezastrului (le știam de 17 ani), ci finalul poveștii: de ce s-a îndreptat ciclonul devastator spre New Orleans? Ei bine, tocmai în acele zile în orașul din Delta fluviului Mississippi avea loc un „Gay Pride”, un marș elgheb3tist! Unul dintre cele mai mari evenimente de gen de pe teritoriul USA. Și când a venit surprinzător uraganul i-a spulberat pe toți. Șoferul mi-a povestit că au văzut filmulețe și fotografii cu elgheb3tiști atârnați în sârmele din stâlpii cu semafoare! Macabru final pentru niște petrecăreți... „Știți ce e interesant domnu' Nicu? Nicio televiziune nu a menționat niciun cuvânt despre aceasta!”

Departe de mine gândul de a fi măcar o sutime încântat de pedeapsa ce-a venit peste „fericiții” nefericiți! Însă ceea ce vreau să vă spun este că cine se joacă cu Dumnezeu se pedepsește singur! Scriptura menționează în mod expres: „Nu vă înșelați: Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Ceea ce seamănă omul aceea va secera!” (Galateni 6:7)

Nu aș dori ca doamna ce-a sfârtecat Scriptura în Boston să pățească vreun rău. Nici femeia care a expus acele teribilisme în Parlamentul UE. Și nici tipul ce l-a reprezentat pe dracu la Festivalul de la Rio. Nu știu dacă bărbatul din Rio a (și) pățit ceva dar trebuie să vă spun fără ocoliș: la câteva zile după spectacolul său lugubru Brazilia a fost devastată de ape! Inundații, alunecări de teren, case distruse, oameni morți... Coincidență?

Aseară, meditând la zilele în care trăim mi-a trecut fulger o frază prin gând: „În goana după a fii cât mai cool, mai fericiți, noi oamenii am început să ne distrugem singuri”. În timp ce în aer miroase a amenințare nucleară, AI (inteligență artificială), prigoană elgheb3tistă, agresiune chinezească..., majoritatea dintre pământeni stau nepăsători față de singura salvare ce li se poate oferi: Mântuitorul Isus. Se pedepsesc singuri: murind pe Tik-tok și Metavers!

Să privim spre Cer! Să ne rugăm Tatălui! Mai mult decât am făcut-o până în prezent. Pentru că vremurile sunt tot mai tulburi.

Nu vă jucați cu Numele Sfânt al lui Dumnezeu! Nu necinstiți nici măcar imaginile grafice ale Mântuitorului! Nu distrugeți Scriptura, n-o rupeți, nu-i înlocuiți sau adăugați pagini! Vă veți distruge singuri...

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu