youtube

miercuri, 22 februarie 2023

Din Vancouver plin de durere – de Nicolae.Geantă

J, un canadian chinez, director de școală, mi-a spus aseară o poveste șocantă. Într-o școală din Vancouver o fetiță de 7 (șapte) ani era foarte bună la sport. Pentru că întrecea în abilitate chiar băieții, profesorii de educație fizică au început să îi spună că ea nu... este fetiță!!! „Tu ești băiat! Ar fi bine să nu mai spui că nu ești fată!” Apoi, stimabilii dascăli au chemat psihologul școlar care a încercat în câteva ședințe să o determine pe fetiță să creadă că este băiat! Mai mult o îndruma să își schimbe genul! Să devină transgender. Da, ați citit bine: asta forțau o fetiță de 7 ani! I-au zis să nu spună nimic părinților și să urmeze calea lor. Bombardând-o psihologic, fetița nu a mai rezistat „drăcoveniilor profesorale” și a povestit mamei sale. Ca orice părinte cu creierii în cap, mămica a mers la școală și a discutat cu promotorii dezechilibrelor. Prin urmare fetița a fost dată afară din școală! Astăzi, fetița de 7 ani e elevă în școala lui J. O școală creștină.

J. m-a întrebat dacă astfel de istorii s-au întâmplat și la mine în școală. I-am spus că deocamdată nu. Dar că promotori a unor astfel de deviații au început să tot apară prin România. Mi-a mai spus chinezul care e născut din familie de emigranți misionari persecutați de comuniștii din China, că în Canada în anul 2010 procentul sodomiților era de 0,2%. În prezent a urcat la 10,2%! Din studiile făcute de canadieni reiese că populația tânără – liceeni și studenți – practică „elghebetismul” în procent de 10-20!!! M-am zburlit la astfel de știre. Am întrebat dacă fetele au procent mai mare. Și a răspuns că băieții sunt mai atrași de astfel de patimi.

Așa cum spuneam zilele trecute „gheiăreala” a început să câștige fantastic de rapid teren. Adepți. Promotori. Legislații. Pe zi ce trece tot mai activă, tot mai prezentă. Înghite cât mai mulți copii. Distruge „viile în floare”, vorba lui Solomon. Și în aceste vremuri de restriște Biserica tace! Destul de întristat, J mi-a spus că sunt președinți (directori) de licee creștine, sau chiar pastori ori preoți (!!!) care promovează agenda homosexualității în instituțiile pe care le conduc!

Am scris aceste câteva rânduri ca un semnal de alarmă. În primul rând pentru părinți! Nu vă lăsați copiii pe mâna unor iresponsabili. Stați cu zoom-ul pe școală, pe profesori, pe parlamentari. Nu îi lăsați să introducă legi ale scârboșeniilor în educație. Mai târziu ne vor distruge pe toți! Mergeți mai des pe la școală. Informați-vă dacă pruncii dumneavoastră sunt crescuți etic, sunt învățați să fie morali, spirituali. Dacă se promovează valori!

Am scris în al doilea rând pentru profesori. Nu lăsați agendele murdare ale unor imorali să vă asfixieze existențialitatea. Protestați împotriva nonvalorii. Implicați-vă activ când se fac diferite sondaje online, când vi se cere părerea. Nu tăceți, nu stați deoparte. Dacă dvs care sunteți normali stați nepăsători, anormalii fac totdeauna demersuri. Dacă nu îi împiedicați să-și impună ideologiile într-o zi veți fi obligați să jucați pe muzica lor. Veți fi condamnați, ca Samson cel biblic, „să măcinați la moara lor”! Nu cred că v-ar place...

Am scris, nu în ultimul rând, pentru pastori și preoți. Nu vă mai războiți între voi! Suntem frați. Lupta noastră e comună, dușmanul nostru este satana. Luptați împotriva locotenenților lui. A agendei lui. Vorbiți-le mai des tinerilor (și nu numai lor) despre pericolele ideologiei de gen în paralel cu binecuvântările dumnezeiești, sfinte. Vorbiți-le atrăgător, în așa fel încât să vă creadă! În așa fel încât să iubească pe Hristos și valorile Sale!

Am scris și pentru promotorii de exchibiții. Pentru sodomiți. Pentru cei ce vreți să implementați SOGI (programul SOGI = Sexual Orientation Gender Ideology). „Luați labele de pe copii!” Nu sunt ai voștri! 

 

PS: Cum să luptăm eficient cu SOGI? Nu trebuie declarați ilegali, închiși, persecutați. Noi nu le dorim ce ne doresc ei. Trebuie doar să strălucim mai tare ca ei. Trăim în democrație. Eu i-aș lăsa pe toți liberi. Să câștige cine are cele mai bune argumente. Eu știu că Biserica nu poate fii învinsă. Ea are argumentele lui Dumnezeu. Problema lor este că ne presează cu legislații care ne condamnă la tăcere. Să luptăm inechitabil. Au curaj să lupre de la egal la egal cu noi? Să câștige cine e mai tare. Poate nu reușim mereu să predicăm oamenilor cu vorbe despre Hristos. Poate nu putem mereu argumenta cu Biblia. Dar putem să le predicăm cu faptele...

Nicolae Geantă

Vancouver, Canada

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu