youtube

miercuri, 6 octombrie 2021

Mircea Roșca: Astăzi, în Comisia pentru drepturile omului am respins proiectul de lege privitor la certificatul verde pentru libera circulație

Prietenul meu Mircea Roșca, deputat liberal în Parlamentul României, creștin evanghelic devotat și foarte vocal, a respins în cadrul „Comisiei pentru Drepturile Omului” (din care face parte) proiectul de lege privitor la pașaportul verde pentru libera circulație. Respingerea a fost numai un prim pas, în curând proiectul va intra însă pe ordinea de zi în Plen, unde poate fi oprit sau aprobat. Într-o vreme incertă ca aceasta, cu presiuni uriașe asupra întregii omeniri -  pentru a se accepta un traseu impus și unidirecțional, a sta împotriva sistemului este nu un act de curaj ci de nebunie. Dar calea crucii, apărarea demnității și a aproapelui suferind mereu a fost nebunie pentru lume. 

Te felicit frate Mircea! Bravo! Aștept astfel de poziții de la cât mai mulți parlamentari. Unora nici prin cap nu le trece că sunt responsabili de starea națiunii... Ori poate nu le pasă?

Rugați-vă pentru Mircea Roșca! Pentru curaj, pentru trecere înaintea „celor ce sunt la butoane”, pentru a fi totdeauna cap și u coadă și mai ales pentru a face voia lui Dumnezeu! Rugați-vă și pentru colegii săi care pot lua decizii să fie sub călăuza Domnului. Căci singuri, oamenii pot greși!

Nicolae.Geantă

(citește declarația deputatului Mircea Roșca AICI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu