youtube

miercuri, 25 august 2021

Trăiește simplu - de Ben Carson

Uneori ești nemulțumit de viața ta, în timp ce mulți oameni din această lume visează să trăiască viața pe care o trăiești tu.

Un copil de la fermă vede un avion zburând deasupra capului și visează să zboare, în timp ce un pilot din avion vede ferma și visează să se întoarcă acasă. Asta e viața! Bucură-te de a ta.

Dacă bogăția este secretul fericirii, atunci cei bogați ar trebui să danseze în stradă. Însă doar copiii săraci fac asta.

Dacă puterea asigură protecție, atunci oficialitățile ar trebui să meargă nepăziți. Însă doar cei care trăiesc simplu dorm liniștiți.

Dacă frumusețea și faima aduc relații ideale, atunci vedetele ar trebui să aibă cele mai bune căsătorii. Însă cei care trăiesc simplu și umblă umil iubesc cu adevărat!

Tot binele va reveni la tine. Omul întreabă: „Unde era Dumnezeu când Myles Munroe, soția și asociații săi au fost uciși în accident?” Domnul răspunde: „În același loc în care Eu eram când Ioan Botezătorul, slujitorului Meu a fost decapitat, când slujitorul Meu Ștefan a fost ucis cu pietre, când slujitorul meu Pavel a fost ucis la Roma. În același loc în care Eu eram când unicul Meu Fiu a fost răstignit brutal, rănit, batjocorit și ucis. Eu nu mi-am schimbat locul. Eu sunt același.”

Nu contează mijloacele prin care părăsim acest pământ, ci destinația.

Trăiește simplu. Totul este despre Dumnezeu!

Ben Carson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu