youtube

joi, 16 noiembrie 2017

Mircea Roșca - Nu voi înceta să fac tot ce îmi stă în putere să văd acești conducători formând acea unitate de care țara are nevoie

Îl cunosc pe Mircea Roșca de când s-a întâlnit cu Dumnezeu. Am fost lângă el la botez (Voi regreta toată viața că nu l-am botezat eu!). Apoi am văzut cum familia lui s-a întors la Domnul. Dumnezeu a început să lucreze cu putere. Am fost cu el la evanghelizări, la rugăciune, în misiune printre studenți, printre tineri, și chiar la mese de prietenie. Niciodată nu am discutat nimic altceva decât despre un Dumnezeu măreț! Pentru că Mircea e virusat de Dumnezeu! Pentru Roșca alergarea prin România nu se poate fără Domnul. Nu se poate parlamentari fără Cer. Preoți fără Duhul lui Dumnezeu. Creștinism fără relevamță. Îl știu bine. Arde pentru Isus Hristos! Simte durerea nașterii creștine în Carpați.
Zilele trecute am fost cu el la Parlament. La rugăciune. I-am văzut în ochi durerea. I-am simțit în soapte apăsarea. România trebuie schimbată nu doar printre oamenii de rând, ci acolo sus, printre liderii țării! Dumnezeu să te ajute Mircea Roșca! Să lupți bine! Să știi că vei întâmpina obstacole! Dușmani. Prigonitori. Dar să mai știi că îi vei învinge chiar luptând cu o singură mână! Dacă cu cealaltă te vei ține de Isus Hristos!

Redau mai jos câteva impresii scrise de Mircea Roșca pe pagina sa de facebook despre Micul Dejun cu Rugăciune (fotografii realizate de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României).”Saptamana trecuta am participat la cel mai important eveniment organizat de grupul ecumenic din Parlamentul Romaniei - Micul Dejun cu rugaciune! Este poate singurul eveniment in care crestinii din politica pot ingropa securea razboiului, isi pot da mana intr-o pace sincera de care ne-a vorbit Domnul nostru Isus cu atata dragoste si se pot ruga impreuna pentru tara si romanii nostri incercati. Grupul de rugaciune care se intruneste in fiecare saptamana, din care, prin voia Domnului fac parte alaturi de multi parlamentari din toate partidele politice, se roaga pentru unitate in tara, intre institutii, partide, culte, care prin aceasta unitate sa reziste pericolului venit dinspre tarile care s-au departat aproape total de la valorile crestine. Daca intersul de afara pentru resursele noastre naturale inca persista si nu s-au luat niciodata masuri, acum ne sunt atacate valorile ce fac parte din identitatea noastra crestina si se lucreaza atat de perfid, incat se leaga si de familia constituita de Dumnezeu, dintre un barbat si o femeie, creand un spirit democratic, imbracat in norme europene, incat sa te faca chiar sa crezi ca nu este nimic rau... Este foarte rau si pericolul acestei mascarade numita democratie europeana, vine intrun moment in care oricum copiii nostri sunt dezorientati, nemaistiind sa deosebeasca raul de bine... 


Nu judec pe cei ce traiesc in greseala si vor sa isi intemeieze familia printr-o relatie cu o persoana de acelasi sex, dar nici nu pot fi de acord ca pacatul lor sa devina lege. Avem o datorie morala crestina pentru mostenirea ce o vom lasa generatiilor urmatoare, dar pentru asta trebuie sa luam atitudine. In spiritul acesta s-a desfasurat evenimentul ecumenic de la Parlament si m-am bucurat sa vad impreuna reprezentanti ai tuturor cultelor din tara, parlamentari din diferite partide politice formand o unitate ce a generat un mesaj puternic cu rezonanta crestina, ancorat in valori date doar de Cuvantul Lui Dumnezeu! M-a bucurat mult prezenta familiei Botnariu care a fost o marturie vie a biruintei Lui Dumnezeu in fata acestor rataciri periculoase venite din occident! Trist pentru mine a fost sa constat lipsa la un asemenea eveniment a Presedintelui Romaniei, Primului Ministru si a Presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului. 
Nu am sa incetez sa cred ca Dumnezeu a ales tara noastra pentru a fi reper in Europa, spre o trezire din bezna ce a ajuns, in care nu mai stim cine suntem si de unde venim. Romania este o tara crestina cu fundatie inca puternica in valori, dar care are conducatori care inca nu stiu ca fara Dumnezeu sunt nimic. Nu voi inceta niciodata sa fac tot ce imi sta in putere pentru a-i vedea pe acesti conducatori impreuna, strangandu-se alaturi de romani, fara sa mai creada ca sunt mai buni unii fata de altii, formand acea unitate de care tara are nevoie, unindu-se in rugaciune, pentru ca Dumnezeu sa ne calauzeasca si sa ne fereasca de orice rau ce vine din ratacirea altora...! Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa faca o asa mare lucrare cu noi!” (Mircea Roșca)


Un comentariu:

  1. Domnul sa dea biruinta in toate.Apreciez lucrarea care o face,a vizitat si biserica noastra,ne-am bucurat impreuna.

    RăspundețiȘtergere