youtube

joi, 28 iulie 2016

Când bagi șarpele în sân (1) - de Nicolae.Geantă

Întâi i-au primit francezii. În trecut ei sufocase Magrebul, azi magrebienii îi sufocă pe francezi. Nu doar numeric - unul din 10 francezi e musulman. Nu doar cultural - o mamă și trei fiice au fost ucise într-o stație de autobuz pentru că erau vestimentar indecente. Nu doar religios - bisericile franceze se închid, moscheile islamice cresc ca ciupercile. Ci îi sufocă și cu terorismul. Francezii îi îmbrățisează. Teroriștii îmbrățisează și ei. Cu bombe lângă Stade de France, cu mitraliere în redacția Hebdo, cu briceagul la gâtul preotului în biserică. Cu camionul turtind mulțimea ce privește artificii. Incendiind mașini. Spărgând vitrine. Furând. Semănând furtună în orice oază de liniște.

Apoi i-au primit englezii. Și Londra a devenit a lor. Anglia are 5 procente de musulmani. Londra mult mai mult. De fapt ne-englezii domină capitala de pe Tamisa. Uneori plesnesc double deckerele (bus-urile etajate), metroul sare de pe șine... Banii de asigurări sociale se duc direct în buzunarele sparte ale imigranţilor. Cu grămada. Periferia londoneză e plină de gunoi. Tot musulmanii. În școli Hristos nu mai poate fi pronunțat. De Crăciun Domnul e interzis! X-mas vor radicalii!

I-au primit și belgienii. O țară mică ce se vrea mare. Mai ales că găzduiește sediul UE. Și Belgia devine focar. Ascunzătoare de teroriști. Dar și victimă. Și în Bruxelles s-au detonat bombe. Olanda, Austria, Suedia au fost următoarele destinații. Ținte, mai bine zis. Apoi, apar garduri de sârmă ghimpată, controale vamale în Schengen. Degringoladă. Morți nevinovați.

În urmă le-a deschis larg porțile doamna Merkel. Mai avea vreo 2,5 %, dar a mai vrut. Acum au 5%. Îmbătrânirea populației, lipsa de copii a nemților (natalitate foarte scăzută), nevoia de forță de muncă, dorința de a fi șef... Și teroarea s-a instalat și la Berlin. Pe străzi femeile sunt violate, în trenuri mori decapitat de topor, din mall-uri zbori direct spre îngerii cu ceașcă de cafea între deşte. 670 de euro lunar dă mama Merkel fiecărui "sirian". Moca. De muncit nu muncește mai nimeni. Cazare gratuită. (Și nemții plătesc sute de mii de euro în bănci pentru o casă). Școlarizare gratuită. Păpica gratuită. Cursuri de germană gratuite. (Pentru un român, sau alt european, cursurile costă 1800 de euro). Numai ieri poliția germană a avut de furcă în Zimdorf și Bremen. În sud si-n nord. Mii de evacuați din mall.

Așa pățește oricine bagă șarpele în sân. E mai periculos decât calul troian.

Isteria terorii în Europa e fără precedent. Violențele sunt din ce in ce mai dese. "Ar trebui ca europenii să se obișnuiască cu terorismul", a fost sugestia premierului franțuz Manuel Vlas. Adică cu moartea. Pe străzi, la spital, în tren, pe banca din parc, în propria ta bucătărie, situația devine instabilă. Speli vasele și te trezești ștrangulat. Ars cu fierul de călcat. Intoxicat cu formol. Găurit cu șurubelnița. De la gaze toxice și bombe artizanale s-a trecut la "arme casnice".

Probabil unii europeni au crezut că atentatele se vor opri. Nu va fi așa. Cel puțin pentru viitorul apropiat. Multiculturalismul are întotdeauna opoziție. Unii cred că soluția ar fi trimiterea islamicilor acasă. Prăpastia s-ar adânci și mai rău. Sunt deja 44 milioane în UE. Alți vor ca dreptatea să se facă cu spada. Dar cine scoate sabia, de sabie va fi răpus. Am auzit opinii conform cărora să se monitorizeze frontierele UE, să se distrugă site-urile fundamentaliștilor, să fie distrus așa zisul "stat islamic". Numai că în spatele "ISIS" sunt interese geopolitice, afaceri cu petrol, cu arme etc. Probabil ar trebui să fie anihilați sponsorii terorismului. Dar aceștia sunt oameni de bani gata sau organizații uriașe ce cumpără politicieni, guverne sau țări.

Teroarea europeanilor a fost semănată de tineri musulmani școliți în Occident. De la Osama ben Laden la Salah Abdelslam. Ei sunt din eșalonul pe care societatea nu i-a putut integra. Asta ne arată că școala nu schimbă inimi. Nici filosofiile de viață. Numai Dumnezeu reușește!

Islamismul a luat ființă când creștinismul a decăzut (secolul VII). A pătruns în nișele lipsă. Apoi a explodat. Fiindcă, zice cine ce-a zice, islamismul, vorba lui Franklin Graham, e o religie diabolică. Iar dacă terorismul ei a pătruns în UE pe sub garduri, Satana a sărit peste ele!

Europenii au o problemă mai mare decât terorismul islamul: moralitatea.
(Va urma)

5 comentarii:

  1. D-le N.Geanta .Ma mira faptul ca dvs. un cunoscator al Cuvântului ,nu realizati^ca asazisii teroristi sunt sub controlul lui Dumnezeu,si actiunile lor sunt îngaduite de El tocmai pentru ca decadentza 'crestinilor' a luat o amploare insuportabila pentru Tatal meu si Dumnezeul meu,motiv pentru care aceste elemente extremiste ale raului,vor executa doar ceea ce le va îngadui TDomnul,ceea ce este specificat în 'PROFETII'. Însa PROFETIILE ^sunt metafore,care nu sunt întelese decât de "cei alesi" de Domnul în acest scop,iar acestia beneficiaza de 'UNGEREA'DUHULUI SAU,ungere care-i învatza orice lucru ascuns de cei învatati,si descoperit prin 'revelatie directa'(comunicare pe frecventza si lungimea de unda a Duhului Sfânt)
    Fiti binecuvântati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai în direcția aceasta urma să postez partea a doua!
    Mulțumesc de referințe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata stima mea si dragostea Tatalui,prin Duhul Sau Cel Sfânt sa va calauzeasca în TOT ADEVARUL dincolo de traditii si docrine obscure,care tin în bezna milioanele de 'crestini' anesteziati de sistemul înselator al "sarpelui" care înca din Eden e pe urmele "semintei femeii" târându-se în spatiu-timp consumând cu lacomie "tarîna" sursa inepuizabila de hrana,ce-i confera noi si mari puteri ce-i dezvolta si creste faptura oribila,transformându-l într-un balaur cu multiple capete înfometate ce înghit hulpav sufletele ...moarte.
      Lucrez cu musulmani,turci si arabi si pot spune ca dpdv religios,sunt mai cu frica de Dumnezeu (Allah) decât majoritatea 'crestinilor'...
      Un weekend plin de har si pace !

      Ștergere
    2. Aveți dreptate. Am lucrat în Turcia un timp. Am avut un cumnat egiptean. Oameni religioși devotați.

      Ștergere
  3. Personal consider ca Dumnezeu îi utilizeaza pe musulmanii radicali , fanatici care terorizeaza lumea (ne)civilizata (ne)crestina prin actele lor sinucigase ,sa trezeasca poporul adormit,aratându-ne devotamentul lor pentru 'stapânitorul raului' capabili sa-si curme pentru el,propria lor viatza si pe cea a cât mai multor alti semeni.
    Personal îi consider,(pe teroristi) provocarea lui Dumnezeu pentru poporul Sau,care a pierdut valorile IUBIRII SACRIFICATOARE NECONDITIONATE prezentate de Isus Hristos,în urma cu doua milenii.
    Mie,singurul român între musulmani si atei,aproape toti mi se adreseaza nu cu prenumele Iosif ci,cu apelativul (Fils de Dieu sau Jesus),deoarece de câte ori am prilejul îl marturisesc pe EL UNICUL OM care a purtat Chipul autentic a lui Dumnezeu,Singurul din,prin si pentru care , au fost create toate lucrurile percepute sau de dincolo de perceptia noastra limitata ...

    RăspundețiȘtergere