youtube

sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Florin Ianovici - Gata de luptă

Efeseni 6:14 "Staţi gata, dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoşa neprihănirii…"

Cu cât mai multă transpirație va curge pe terenul de instrucție cu atât mai puțin sânge va curge pe câmpul de luptă. Costurile calculate în pierderi omenești sunt mari în ultima perioadă pentru că cei mai mulți nu se antrenează și se aruncă în luptă fără să fie cu adevărat oșteni ai lui Dumnezeu.

2 Samuel 22:33 "Dumnezeu este cetăţuia mea cea tare şi El mă călăuzeşte pe calea cea dreaptă." 
2 Samuel 22:34 "El îmi face picioarele ca ale cerboaicelor şi El mă aşază pe locurile mele cele înalte." Să mergi la război fără să îți faci o strategie, fără să îți evaluezi forțele este cauza multor înfrângeri. Nu e nicio rușine să nu lupți în războaie în care nu ai puterea să biruiești dar e o adevărată nebunie să crezi că desculț și neînarmat vei câștiga luptele cu armata lui satan. Luca 14:31 "Sau care împărat, când merge să se bată în război cu un alt împărat, nu stă mai întâi să se sfătuiască dacă va putea merge cu zece mii de oameni înaintea celui ce vine împotriva lui cu douăzeci de mii?"

Lupta credinței este personală dar nu e după cum crede fiecare. De cele mai multe ori suntem înfrânți pentru că părăsim locul în care trebuie să fim și astfel devenim vulnerabili. Evrei 13:17 "Ascultaţi de mai marii voştri şi fiţi-le supuşi, căci ei priveghează asupra sufletelor voastre, ca unii care au să dea socoteală de ele;…"

Dacă trâmbița dă un sunet încurcat atunci în loc să se pregătească de luptă, oamenii se pregătesc de somn. Sunt prea moi și prea călduțe mesajele din ultima perioadă. Ieremia 6:14 "Leagă în chip uşuratic rana fiicei poporului Meu, zicând: „Pace! Pace!” Şi totuşi nu este pace!"

Ce ar vrea să ne spună Duhul lui Dumnezeu? Stați gata de război!
Ești pregătit?


sursa: facebook Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu