youtube

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Mici lecturi de Gerar

"Creștinismul nu este o religie. Religia are legătură cu faptul că oamenii încearcă să ajungă la Dumnezeu prin fapte bune. Creștinismul are legătură cu faptul că Dumnezeu vine la oameni prin Isus Hristos." (Josh McDowell, "Mai mult decât un tâmplar")

"Poți vorbi despre Dumnezeu și oamenii nu se vor supăra neapărat, dar menționează numele Isus, și ei vor dori să încheie conversația." (Josh McDowell )

"Pretutindeni unde a fost proclamat Isus, vedem vieți schimbându-se pentru totdeauna, națiuni schimbându-se în mai bine, hoți devenind cinstiți, alcoolici renunțând la băutură, oameni plini de ură devenind canale ale iubirii, oameni nedrepți îmbrățișând dreptatea..." (Josh McDowell )

"O, cât de mare este El încât a putut aprinde niște felinare atât de mari pe cer și încă fără scară! Și totuși un copil poate să-I vorbească, iar El îl aude!" (Maria S. Cummins, "Aprinzătorul de felinare") 

"...atunci când aducem biserica jos, la nivelul lumii pentru a câștiga lumea, ne pierdem timpul și îl îndurerăm pe Duhul lui Dumnezeu." (D. L. Moody)

"Prințul întunericului este un gentilom." ( William Shakespeare) 

"În fiecare suflet există o sete după fericire și sens în viață." (Toma d'Aquino

"Necazurile vin pentru a face loc bucuriei"

"Bucuria si Tristețea apar si dispar asemenea fluxulului si refluxului." ("Fiicele Evei", Lynn Austin)

"Râsul e ca soarele de primăvară: alungă iarna de pe chipurile oamenilor." (Maria S. Cummins, "Aprinzătorul de felinare")

"Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăși zic: Bucurați-vă!" (Filipeni 4,4)

[despre familia în vremuri de criză]
"Fără căldură sufletească și iubire, un castel nu este decât un mormânt cu multe odăi." ("Cântecul mAcadiei", de Janette Oke & T. Davis Bunn)

 "...parcă suntem niște insule izolate între o veșnică grabă și izvorul vieții." ("Fiicele Evei", Lynn Austin) 

"Aparentele înfrângeri sunt victorii în devenire"!

Sursa: LidiaMaria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu